Svetsare till Getinge Storkök

Svetsare till Getinge Storkök

Är du en duktig svetsare, framförallt inom TIG? Vill du arbeta på ett stabilt och expansivt företag med trevliga kollegor och säker arbetsmiljö? Är du noggrann, metodisk och ansvarstagande? Nu söker Getinge Storkök en erfaren svetsare!

Om företaget
Getinge Storkök AB har djupa rötter i de svenska storköken. År 1967 startade företaget som en renodlad servicefirma med inriktning på storköksutrustning samt medicinskteknisk utrustning inom vården. Företaget har under årens lopp byggt upp en stor kunskap om storköksutrustningen och användandet av densamma. Därför var steget inte särskilt långt till att utveckla en egen produkt, som såg dagens ljus 1997. Getingegrytan har blivit mycket väl emottagen på marknaden, och på relativt kort tid tagit en stor marknadsandel. Getinge Storköks filosofi är att i nära samarbete med kunder och återförsäljare ständigt utveckla och förbättra sina produkter och därigenom leva upp till devisen: Kvalitet och ergonomi utan kompromisser!

Om tjänsten
Vi söker dig som har utbildning inom svets samt några års arbetslivserfarenhet av svetsning inom alla svetsmetoder, men med fokus på TIG. Du kommer svetsa TIG, MIG, MAG, MMA m.m. Erfarenhet av svetsning i rostfritt och/eller av tryckkärl är starkt meriterande. För att utföra arbetet krävs flertalet licenser, de licenser du saknar kommer kunna kompletteras efterhand. En del av svetsningen är automatiskt, där du förbereder och ställer in och övervakar maskinen. Även valsning av plåt ingår i ditt arbete.

Tjänsten innebär svetsning på den absolut högsta nivån. Du arbetar metodiskt med noggrannhet och kvalité som ledord. Du har vana av att arbeta enligt en WPS och att kontrollera ditt eget arbete. Du kommer att arbeta självständigt med mot gemensamt uppsatta mål och vara en del utav ett flöde där varje moment är utav yttersta vikt.

Arbetet är förlagt på dagtid, måndag-fredag, i Getinge där både produktion och kontor finns, samt ett 30-tal kollegor. Getinge Storkök är en platt organisation med korta beslutsvägar och en familjär känsla.

Om dig
Vi söker dig som har utbildning inom svets samt några års arbetslivserfarenhet av svetsning inom alla svetsmetoder, men med fokus på TIG. Du kommer svetsa TIG, MIG, MAG, MMA m.m. Erfarenhet av svetsning i rostfritt och/eller av tryckkärl är starkt meriterande.
Du känner också igen dig som ansvarstagande, noggrann och metodisk i ditt arbete. Du trivs att arbeta självständigt, men också i att tillhöra ett team, i detta fall med sex andra svetsare. Du som är praktiskt lagd, driven och har öga för ett riktigt gott hantverk kommer lyckas och utvecklas i denna roll.

Om anställningen och ansökan
Tjänsten är en direktrekrytering till Getinge Storkök. Du erbjuds en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tillsättning är omgående eller enligt överenskommelse. Ansökan sker genom att du registrerar dig här nedan med CV och personligt brev. Rekryteringsarbetet sker löpande och processen görs av Adecco, har du frågor gällande tjänsten kontakta gärna rekryteringskonsult Hanna Bonli på 0736 84 77 73.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Hanna Bonli
Telefon 0736 84 77 73
Område Falkenberg
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 21 maj 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.