Studenter sökes till serveringsuppdrag

Studenter sökes till serveringsuppdrag

Vill du tjäna en extra slant vid sidan om studierna? Har du serveringsvana och god servicevilja? Pigga ben och ett glatt humör? Då kanske du är rätt jobb för dig!

Hur? När? Var? Vem?
Nu söker vi härliga servitörer/servitriser till serveringsuppdrag några tillfällen i månaden. Det handlar om både vardagar och helger, oftast kvällstid.

Du kommer arbeta i serveringspersonalen tillsammans med ett stort gäng kollegor i fantastisk miljö i Falkenberg. Arbetsuppgifterna innebär allt som hör serveringsyrket till: ta mat- och dryckbeställning, gå ut med dricka, duka och duka av.

Vi söker sig som har god serveringsvana och är duktig på att se vad som behöver göras. Att ge god service med ett leende på läpparna är för dig en självklarthet. Din sociala kompetens gör att du får varje gäst att känna sig välkommen. Det är en stor fördel om du har körkort så du kan ta dig till och från arbetsplatsen på ett säkert sätt, eftersom många pass slutar kring midnatt.

Om anställningen
Tjänsten som servitris/servitör är ett konsultuppdrag med start omgående. Bokningarna kommer sedan löpande. Det finns goda möjlighet att få arbeta mer under sommar och vinter.

Som konsult får du en anställning i Adecco Student AB. Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra.
Du får ett ramavtal i Adecco Student AB.

Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Hanna Bonli via 0736 84 77 73

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Hanna Bonli
Telefon 0736 84 77 73
Område Falkenberg
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 7 apr (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.