Serveringspersonal till Falkenberg

Serveringspersonal till Falkenberg

Nu söker vi härliga servitörer/servitriser till vår kund i Falkenberg.
Har du en annan huvudsaklig sysselsättning och vill tjäna en extra slant? Har du serveringsvana och god servicevilja? Pigga ben och ett glatt humör? Då kanske du är rätt person för detta uppdrag!

Hur? När? Var?
Du kommer arbeta med servering tillsammans med ett stort gäng kollegor. Arbetsuppgifterna innebär servering vid konferenser, julbord och dylikt. Arbetsuppgifterna innebär; servera dryck, bära tallrikar, fylla på mat på buffé etc. Arbetet äger rum i en fantastisk miljö i Falkenberg. Arbetstillfällena är varierade men kommer infalla under hösten och vintern och passar dig som vill dryga ut kassan inför jul och nyår.

Du som söker har pigga ben, ett härligt humör och är duktig på att se vad som behöver göras. Att ge god service med ett leende på läpparna är för dig en självklarhet.

Om anställningen
Tjänsten är en del av Adeccos personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Tjänsten som serveringspersonal är ett konsultuppdrag som sker främst under hösten och vintern 2019. Du får kontrakt hos Adecco Sweden.
Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Erica Ivansson, erica.ivansson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Erica Ivansson
Telefon 0722983152
Område Halmstad
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 15 nov 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.