Revisionassistenter till PwC

Revisionassistenter till PwC

Brinner du för revision och redovisning? Är du noggrann, strukturerad och har ett stort driv? Har du läst minst ett år av pågående ekonomiutbildning på Högskolan? Nu söker PwC revisionsassistenter till kontoret i Halmstad och i Varberg!

Om tjänsten
Som revisionsassistent kommer du att arbeta i team och granska bolags bokslut. Du hjälper till med diverse olika delar i ett uppdrag. Du kommer främst ha interna kontaktytor.

Som revisionsassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • tillsammans med ett team granska bolags bokslut
  • hjälpa till med diverse uppgifter inom ett uppdrag
Om dig
Vi söker dig som studerar ekonomiprogrammet på Högskolan och har läst minst ett år.

Vidare ser vi att du är driven, framåt och socialt kompetent. Du är tydlig i din kommunikation och känner igen dig som noggrann och strukturerad.

Viktigt för tjänsten är:
  • att du studerar ekonomi på Högskolan
  • att du brinner för revision, redovisning och är hungrig på ny kunskap inom området
  • att du är kommunikativ, strukturerad och ansvarstagande
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om PwC
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos PwC. PwC är marknadsledande i Sverige inom revision, redovisning och rådgivning med 50 000 kunder över hela Sverige. Deras vision är ett väl fungerande, hållbart näringsliv och samhälle som inger förtroende. Du arbetar på kontoret i Halmstad och Varberg.

Om anställningen
Tjänsten som Revisionsassistent är ett konsultuppdrag med start i början av september. Tjänsten innebär ca 15-20 timmars jobb/månad. Periodvis kan det bli aktuellt med fler timmar/dagar i månaden samtidigt som det kan komma lugnare perioder också.

Som konsult får du en anställning i Adecco Student AB. Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra.
Du får ett ramavtal i Adecco Student AB.

Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Hanna Bonli via 0736 84 77 73

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!


Sökord

revision, redovining, revisionassistent, halmstad, slottsmöllan, pwc, adecco
Mer info
Kontaktperson Hanna Bonli
Telefon 0736 84 77 73
Område Falkenberg
Yrkesroll Ekonomi, Revision, Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 7 juli (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.