Redovisningsekonom välkomnas till Pronova

Redovisningsekonom välkomnas till Pronova

Om tjänsten
Som redovisningsekonom på Pronova har du en bred och varierad roll där dina huvudsakliga arbetsuppgifter rör löpande bokföring med månadsuppföljning mot budget, bokslut, kund- samt leverantörsreskontra, administration av löner, skattedeklarationer, budgetarbete m.m. Du ansvarar för alla uppgifter kring ekonomi för huvudbolaget samt ett antal mindre bolag. Lönehanteringen görs för ca 25 medarbetare. Pronova arbetar bland annat i affärssystemen Visma Lön och Monitor.

Dina ansvarsområden:
  • Bolagets finanser, alla ekonomiska transaktioner.
  • Hålla bolagets redovisning uppdaterad, resultat och balansräkning.
  • Hålla ledningsgruppen uppdaterad gällande resultat, likviditet, kostnadsuppföljning och prognoser.
  • Ser till att bolaget följer gällande redovisningslagar.
  • Inventering och lagervärde
Tjänsten som redovisningsekonom är en direktrekrytering till Pronova, provanställning på 6 månader kan komma att tillämpas. Arbetstiderna är måndag-fredag, kontorstid med start omgående eller enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker som studerat eftergymnasial utbildning inom ekonomi och har god dokumenterad erfarenhet av kvalificerat ekonomi-, redovisning- och lönearbete. Du trivs med arbetsuppgifter på olika nivåer där du får vara med från ax till limpa. Du är digital i ditt arbetssätt, har mycket god vana av att arbeta i Excel samt i affärssystem och drivs av att förbättra och effektivisera processer och rutiner. Har du tidigare arbetat i en liknande roll inom en producerande industri är det meriterande.

För att lyckas tror vi att du är en initiativtagande och flexibel person som trivs med att ta ett stort ansvar samtidigt som du har stor frihet över ditt eget arbete. Du har en god kommunikativ förmåga och trivs med att samverka med olika funktioner internt inom bolaget men även med externa parter. På Pronova är det viktigt med en stark teamkänsla, det är därför en självklarhet att du är positiv, prestigelös och en hjälpsam kollega. Flytande svenska i tal och skrift samt grundläggande kunskap i engelska är ett krav.

Om Pronova
Pronova utvecklar, tillverkar och säljer ett patenterat förpackningssystem. Deras kunder finns mestadels i Skandinavien och i övriga Europa. De säljer själva på den svenska marknaden medan mestadels av deras export säljs via distributörer och licenstagare. Bolaget är uppdelat i två divisioner, maskin och fabrik. De är ett stabilt företag med kontor i centrala Halmstad. Här blir du del av ett team som värnar om att medarbetarna ska trivas och ha roligt på arbetet. Engagemang, tydlighet, kvalitet och mod är fyra värdeord som Pronova står för. Självklart följer de kollektivavtal, betalar tjänstepension och erbjuder friskvårdsbidrag.

Om anställning och ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående eller enligt överenskommelse. Pronova har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Sigrid Håkansson, sigrid.hakansson@adecco.se/ 0736- 84 73 08 Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Falkenberg
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.