Produktansvarig till Getinge Storkök

Produktansvarig till Getinge Storkök

Om företaget
Getinge Storkök AB har djupa rötter i de svenska storköken. År 1967 startade företaget som en renodlad servicefirma med inriktning på storköksutrustning samt medicinskteknisk utrustning inom vården. Företaget har under årens lopp byggt upp en stor kunskap om storköksutrustningen och användandet av densamma. Därför var steget inte särskilt långt till att utveckla en egen produkt, som såg dagens ljus 1997. Getingegrytan har blivit mycket väl emottagen på marknaden, och på relativt kort tid tagit en stor marknadsandel. Getinge Storköks filosofi är att i nära samarbete med kunder och återförsäljare ständigt utveckla och förbättra sina produkter och därigenom leva upp till devisen: Kvalitet och ergonomi utan kompromisser!

Nu söker vi en produktansvarig till utvecklingsavdelningen!

Om tjänsten
I rollen som produktansvarig kommer du leda, planera och genomföra produktutvecklingsarbetet på företaget. Du samverkar med flera funktioner, i ditt närmsta team finns en CAD-tekniker som du arbetsleder. Genom samarbete både internt på företaget och externt med bl.a. leverantörer ansvarar du för att utveckla nästa generation av produkten. Du arbetar både strategiskt och operativt, både i projektform och med löpande arbetsuppgifter. En stor del av rollen innebär arbete "hands-on" med CAD ritning i Solidwork.

Initialt innebär arbetet att följa upp och avsluta pågående projekt, men på sikt kommer större fokus ligga på vidareutveckling och uppstart av nya projekt. Som produktansvarig kommer du att utveckla testsystem och se till nya funktioner och konstruktionslösningar genomgått de tester som krävs för att säkerställa en säker och funktionell produkt samt att gällande standarder, direktiv och lagar följs. Du ser till att teknisk dokumentation kommuniceras, både internt och externt.

Arbetet är förlagt på dagtid, måndag-fredag, i Getinge där både kontor och produktion finns, samt ett 30-tal kollegor. Fåtal resor i arbetet kan förekomma. Du rapporterar till VD och ledningsgrupp. Getinge Storkök är en platt organisation med korta beslutsvägar och en familjär känsla.

Om dig
Vi söker dig med en ingenjörsexamen och minst ett par års arbetserfarenhet inom relevant område. God vana av CAD och att rita i 3D är en förutsättning för snabbt att komma in i jobbet, har du erfarenhet av Solidworks är det meriterande.

Du som söker lockas av bredden på rollen och möjligheten att driva sin egen avdelning och sitt eget arbete. Du är socialt kompetent, kommunikativ och trivs att samarbeta med många olika funktioner, såväl internt som externt. Framåtanda, struktur och självförtroende är viktiga faktorer för att bli framgångsrik i rollen.

Med ett flexibelt och målmedveten sätt ser du till att avsluta det du påbörjat. Att nya arbetsuppgifter kan tillkomma och exempelvis ändra din planering är inget hinder för din prestation, utan snarare något du anser utvecklande. Körkort B samt flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Om anställningen och ansökan
Tjänsten är en direktrekrytering till Getinge Storkök. Du erbjuds en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tillsättning är omgående eller enligt överenskommelse. Ansökan sker genom att du registrerar dig här nedan med CV och personligt brev. Rekryteringsarbetet sker löpande och processen görs av Adecco, har du frågor gällande tjänsten kontakta gärna rekryteringskonsult Hanna Bonli på 0736 84 77 73.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Hanna Bonli
Telefon 0736 84 77 73
Område Falkenberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 6 dec 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.