Operatör till stort företag i Halmstad

Operatör till stort företag i Halmstad

Är du tekniskt intresserad? Trivs du att arbeta med varierande arbetsuppgifter i en produktion? Är du en lagspelare med mycket energi? För kunds räkning söker vi nu en operatör inom plantage till Falkenberg!

Om tjänsten
Som operatör arbetar du med olika typer av uppgifter, med stora möjligheter att lära dig flera olika kompetensområden. Du arbetar i produktionen vid olika stationer: med maskinstyrka maskiner, kvalitetskontroll samt med plock och pack.

Du tillsammans med dina kollegor bildar ett skiftlag, men du arbetar också med självständiga uppgifter. Tillsammans ser ni till att allt rullar på utan avbrott. Du rapporterar till platschefen och skiftsamordnaren.

I rollen arbetar du 2-skift under vinterhalvåret och enbart dagtid under sommarhalvåret.

Om dig
Vi söker dig med förståelse, men främst ett brinnande intresse, för teknik och mekanik. Kanske har du tidigare arbetat som maskinoperatör, processoperatör eller annat likvärdigt arbete? Antal år spelar ingen roll - så länge du har rätt personlighet och ett driv efter att utvecklas.

Vi söker dig som är framåt, energisk och som sprider god stämning omkring dig. Du är en person som gärna tar egna initiativ och med god förmåga att lösa problem efterhand de dyker upp. Att arbeta både inomhus och utomhus med ett fysiskt, men inte nödvändigtvis tungt, jobb passar dig.

Viktigt för tjänsten:
  • Intresse för teknik och mekanik
  • Möjlighet att arbeta både dagtid och 2-skift
  • Att du trivs att arbeta både inomhus och utomhus
  • Att du är en lagspelare som sprider god energi runt omkring dig
Har du truckkort och har erfarenhet av att köra truck är det meriterande. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om arbetsgivaren
Företaget är ett stort och stabilt företag som funnits länge och arbetar inom skog och plantering. De erbjuder dig en trevlig arbetsplats med bra värderingar och trevliga kollegor. Du får även generöst friskvårdbidrag och vidareutveckling i din roll. Om anställningen Tjänsten är placerad strax utanför Falkenberg och är en tillsvidareanställning med tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Tjänsten är 2-skift under vinterhalvåret och dagtid under sommarhalvåret. Rekryteringsarbetet sker löpande.

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. 2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. 3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju. Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Hanna Bonli på 0736 84 77 73 eller supporten via kandidatsupport@adecco.se/08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Hanna Bonli
Telefon 0736 84 77 73
Område Falkenberg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.