Master Data Administrator

Master Data Administrator

Söker du ha ett kul administrativt utmanande arbete på ett internationellt bolag framkant? Trivs du med att arbeta i Excel?
Har du sinne för detaljer och gillar struktur samt är systemsäker? Nu söker vi en IT-intresserad Master data Adminstrator till Unident i Falkenberg

Om tjänst
I rollen som Master Data Administrator kommer dina främsta arbetsuppgifter att innebära uppdatering, kontroll och korrigering av artikeldata i Unidents affärssystem.

Du har löpande kontakt med leverantörer och inhämtar produktinformation ifrån dem. Vidare förser du Product-avdelning med statistik, tar fram rapporter i Excel samt skapar och uppdaterar prislistor.

Rollen som Master Data Administrator ingår i Product-team som har ett nära samarbete med Unidents Product Managers samt leverantörer. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Falkenberg och du rapporterar direkt till Chief Product Officer. Arbetstiderna är förlagda på dagtid.

Om dig
Vi söker dig som trivs i en administrativ roll och som har en god dator- och systemvana.
Vi tror att du har tidigare erfarenhet av olika affärssystem och har en god vana att arbeta i Excel samt övriga Office-paketet. Har du tidigare arbetat i affärssystemet Jeeves är det meriterande.

Som person är du noggrann, ambitiös och ansvarsfull och har inga problem att fråga om hjälp.
Då du har en supporterande roll med mycket kontakter både internt/externt är det viktigt att du är kommunikativ och service-minded. Du har mycket goda språkkunskaper i engelska både skriftligt och muntligt.

Du kommer att arbeta i team med kollegor men även ensam i dina processer, vilket ställer krav på eget beslutsfattande och prioriteringar i din vardag.
Har du tidigare arbetat med inköp och/eller leverantörer samt har en dental bakgrund är det meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Om Unident
Unident startade 1992 med ambitionen att förnya dentalbranschen och förbättra tandhälsan för alla. Ända sedan dess har bolaget varit nyskapande inom tandvården. Att erbjuda innovativa produkter, förstklassig service och nya arbetssätt har alltid legat i bolagets DNA. Unidents starka kundsupport är unik i branschen och bidrar till att minska komplexiteten, frigöra tid och stöder kundernas ambition att integrera ny digital teknik i arbetet. Genom att hitta lösningar på kundens utmaningar backar Unident upp kunden - hela vägen.

Unident finns representerat i hela Norden, med kontor i Stockholm Sverige, Horten Norge, Köpenhamn Danmark och Helsingfors Finland. Huvudkontoret ligger i Falkenberg på den svenska västkusten. Koncernen har idag +250 medarbetare och omsätter +700 miljoner SEK. Unident är Nordens 3:e största dentalhandel och ledande inom bland annat röntgen och bild.
God och flexibel arbetsmiljö:
Vi tror att man utvecklas genom att träffas, att goda idéer ofta kommer i fikarummet eller vid ett möte med en kollega, samt att information lättare sprids under en arbetsdag där man faktiskt ses. Därför har alla hos oss en kontorstillhörighet och en fysisk arbetsplats samtidigt som vi har en flexibel arbetsplatspolicy. Hos oss är det lika självklart att man kan arbeta hemifrån någon/några dagar i veckan samtidigt som det är lika självklart att man vill vara på plats de andra dagarna i veckan.
För den här tjänsten så tillhör man Falkenbergskontoret och tjänsten är på heltid

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag med tillsättning enligt överenskommelse. Uppdraget är löpande och det finns stor chans till anställning direkt hos kunden. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Lisa Åberg, lisa.aberg@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Välkommen med din ansökan
Mer info
Område Falkenberg
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 23 juli 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.