Löneadministratör till företag i Falkenberg (deltid)

Löneadministratör till företag i Falkenberg (deltid)

Är du en serviceminded person som trivs att arbeta med lön och administration? Passar det dig att arbeta halvtid? Känns det spännande att arbeta i ett producerande företag? Läs då mer om tjänsten som löneadministratör!

Om tjänsten
För kunds räkning söker vi nu en administratör med huvudsakliga arbetsuppgifter inom lön. Tjänsten innebär arbete med hela löneprocessen, från start till mål. Du gör lön för både tjänstemän och kollektivanställda. Tjänsten innebär också övriga administrativa uppgifter.

Tjänsten är på dagtid, måndag till fredag. Du arbetar med flertalet kollegor, både tjänstemän och produktionspersonal, i trevliga lokaler i Falkenberg. Du rapporterar till Ekonomichef.

Huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:
  • Ansvar för hela löneprocessen, från start till mål
  • Supportera chefer och medarbetare i diverse lönefrågor
  • Ta fram rapporter och statistik
  • Övrig administration
Om dig
Vi söker dig med några års erfarenhet av löneadministration. Du har god erfarenhet av olika affärssystem samt Officepaketet och tar dig an nya system med stor nyfikenhet. Du har grundläggande förståelse för ekonomi. Eftergymnasial utbildning inom lön, ekonomi eller HR är ett stort plus.

Som person är du strukturerad, serviceinriktad och flexibel. Att arbeta i en dynamisk organisation där det kan tillkomma nya arbetsuppgifter och arbetssätt är något som lockar dig. Skinn på näsan och glimten i ögat är bra egenskaper för att lyckas och trivas i tjänsten.

Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav, då företaget ingår i en internationell koncern. Har du tidigare arbetat i Kontec eller Pyramid är det meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ansökan
Tjänsten är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till en början får du en anställning i Adecco Sweden med goda förutsättningar till en fast tjänst hos kunden. Rekryteringsarbetet sker löpande så vänta inte med din ansökan. Du ansöker genom att klicka på den blå knappen med "ansök". Bifoga CV och personligt brev. För frågor kontakta Jeanette Ericsson 0736 84 72 43

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Hanna Bonli
Telefon 0736 84 77 73
Område Falkenberg
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner, HR-administration
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 29 nov 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.