KAM till SIA Glass

KAM till SIA Glass

SIA Glass i Slöinge söker en erfaren och driven KAM med ansvarsområde mot Servicehandeln. Har du ett stort affärssinne och erfarenhet av förhandling? Är du duktig på att driva försäljning och skapa goda kundrelationer? Är du självgående, ansvarstagande och lösningsorienterad? Kanske är då detta rätt tjänst för dig!

Om tjänsten
Som KAM SVH på SIA Glass ansvarar du för att driva och utveckla SIA Glass försäljning och lönsamhet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att aktivt utveckla samarbetet med kunderna inom ditt ansvarsområde mot Servicehandeln, Export och Private Label. Du har budget- och resultatansvar för dina kunder och du strävar ständigt mot att stärka och utveckla kundrelationen på både operativ och strategisk nivå. Arbetsuppgifter innefattar även att säkerhetsställa listning av sortiment och aktiviteter av SIA Glass produkter samt att målsätta årsvolymer tillsammans med kunden. Du kommer även att delta vid mässor.
I din roll som KAM säkerställer du att säljkåren har rätt förutsättningar för bearbetning av kundens lokalkontor samt förse säljkåren med färdiga lösningar och presentationer. Du arbetar tätt tillsammans med säljkåren, men har inget personalansvar.

I din roll som KAM är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att:
 • driva och utveckla SIA Glass försäljning och lönsamhet
 • utveckla samarbetet med kunderna inom ditt ansvarsområde
 • säkerhetsställa listning av sortiment
 • delta på mässor och konferenser
 • åka på sambesök med säljare
 • att vara en god förbild och en ambassadör för SIA Glass
Tjänsten är placerad på kontoret i Slöinge. Körkort är ett krav så tjänsten innebär resor och någon övernattning/månad.

Om dig
Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet av försäljning, gärna med erfarenhet inom Foodservice och med en god förståelse för hur marknaden fungerar. Som person är du självgående, van att fatta egna beslut och har ett stort självförtroende. Du trivs i ett bolag med högt i tak där du har möjlighet att vara med och påverka. Du ser dig själv lyckas i en roll som ställer höga krav på din förmåga att övertyga och förhandla. Din analytiska förmåga och din ekonomiska kunskap ger dig god förståelse för affärer och för vad som driver lönsamhet och tillväxt.

Viktigt för tjänsten är:
 • erfarenhet av försäljning, förhandling och kundutveckling
 • att du är självgående, ansvarstagande och har ett stort eget driv
 • att du har hög social kompetens och hittar lösningar för alla utmaningar
Det är meriterande om du har erfarenhet kring att arbeta med Foodservice.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om SIA Glass
SIA Glass AB utvecklar, tillverkar och säljer glass, sorbeter och andra frysta desserter till grossister, storhushåll, konsumenter och till andra företag inom branschen. SIA Glass är ett familjeföretag i 14:e generationen som producerar gräddglass av svensk färsk grädde med hållbarhet som viktigaste ledord. Glassmejeriet startade 1961 och huvudkontoret ligger i Slöinge.

Om anställningen
SIA Glass har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco, frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

SIA Glass erbjuder dig:
 • förtroendetid, tjänstebil och friskvårdsbidrag
 • att bli en del av ett företag med väldigt god personalkultur samt en arbetsplats i fina lokaler
Om ansökan
Tjänsten tillsätts omgående eller enligt överenskommelse. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Hanna Bonli på 0736 84 77 73

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
KAM, keyaccount, keyaccountmanager, sales, försäljning, sia, siaglass, halmstad, falkenberg, slöinge, livsmedel, Adecco
Mer info
Kontaktperson Hanna Bonli
Telefon 0736 84 77 73
Område Falkenberg
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 7 juli (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.