KAM för DVH till SIA Glass

KAM för DVH till SIA Glass

Det är inte bara den goda glassen, deras fina personalpolitik eller kontorets härliga plats i Slöinge som gör att man lockas av att arbeta på SIA Glass. Det är också för att människorna som arbetar där brinner för sina jobb och för sin produkt - och nu finns det en möjlighet att bli en viktig spelare i SIA Glass fortsatta framgångresa. Läs mer om tjänsten!

Om tjänsten
Som KAM DVH ansvarar du för att driva och utveckla SIA Glass försäljning och lönsamhet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att aktivt utveckla samarbetet med kunderna inom ditt ansvarsområde; dagligvaruhandeln. Du har budget- samt resultatansvar och strävar ständigt mot att stärka och utveckla kundrelationen på både operativ och strategisk nivå. Arbetsuppgifter innefattar även att säkerhetsställa listning av sortiment samt att målsätta årsvolymer tillsammans med kunden.

I din roll som KAM säkerställer du att säljkåren har rätt förutsättningar för bearbetning av kundens enheter samt förser säljarna med färdiga lösningar och presentationer. Du arbetar tätt tillsammans med säljkåren, men har inget personalansvar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:
  • driva och utveckla SIA Glass försäljning och lönsamhet
  • säkerhetsställa listning av sortiment
  • vara en god förebild och en ambassadör för SIA Glass
Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av KAM arbete, försäljning och som har god förståelse för hur marknaden fungerar. Utbildning från högskola eller motsvarande erfarenhet är önskvärt. Du känner igen dig som en självgående person som är van att fatta egna beslut och som har ett gott självförtroende.

Du ser dig själv lyckas i en roll som ställer höga krav på din förmåga att övertyga och förhandla. Din analytiska förmåga och din ekonomiska kunskap ger dig god förståelse för affärer och för vad som driver lönsamhet och tillväxt. Det är viktigt att du är en teamplayer som samarbetar med såväl teamet som med övriga avdelningar så som marknad, logistik och ekonomi.

Viktigt för tjänsten är:
  • gedigen erfarenhet av försäljning, förhandling och kundutveckling
  • att du är självgående, ansvarstagande och har ett stort eget driv
  • att du har bra kundinsikt och ett starkt intresse för kategoriutveckling
  • körkort, då tjänsten innebär resor, oftast över dagen men ibland även med övernattning
  • vana av att arbeta med Officepaketet, kunskaper i Nielsen är meriterande
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om SIA Glass
SIA Glass AB utvecklar, tillverkar och säljer glass och sorbet till grossister och storhushåll. SIA Glass är ett familjeföretag i 14:e generationen som producerar gräddglass av högsta kvalité. Glassen tillverkas i Sverige och innehåller svenska råvaror så långt det är möjligt och alla produkter ska tillverkas på ett hållbart sätt. Vill du läsa mer om SIA Glass och Bertegruppen gå in på www.siaglass.se, www.bertegruppen.se

Om ansökan
SIA Glass har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco, frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. 2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. 3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju. 4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Hanna Bonli på 0736 84 77 73
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Hanna Bonli
Telefon 0736 84 77 73
Område Falkenberg
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 11 maj 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.