Finsktalande marknadskartläggare/innesäljare till Greif

Finsktalande marknadskartläggare/innesäljare till Greif

Är du en person som är kommunikativ och kontaktsökande? Kan du det finska språket samt är lyhörd och informationssökande, kanske har du arbetat med marknadskartläggning eller innesälj tidigare? Är du redo att ta dig an en ny utmaning? Då är det här uppdraget för dig!

Om tjänsten
Här finns möjligheten för dig som vill arbeta med marknadskartläggning, informationssök och kundkontakt. Arbetet sker via telefon och du kommer ta kontakt med ett antal finska företag för att kartlägga eventuella försäljningsmöjligheter. Du kommer att utgå från en färdig lista med potentiella kunder och vara första steget i säljprocessen.

Om dig
Vi ser gärna att du har arbetat med marknadsanalys, innesälj eller kundsupport tidigare. Du är en glad och positiv person som älskar att söka kontakt med nya människor! Du har ett öga för försäljningsmöjligheter och räds inte att ställa frågor till kunden för att få ut så mycket information som möjligt och skapa ett bra underlag för säljarna. Vi ser att du är en noggrann, ordningsam och kommunikativ person som lägger i rätt växel när det behövs. Självklart talar du flytande finska.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet!

Om anställningen
Tjänsten som marknadskartläggare/innesäljare hos vår kund är ett konsultuppdrag på 3 veckor. Du får en anställning som konsult hos Adecco.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten tillsättas så snart som möjligt, rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Bifoga CV och personligt brev i din ansökan.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare!
Mer info
Område Falkenberg
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.