Ekonomiassistent/löneadministratör till NMC i Getinge

Ekonomiassistent/löneadministratör till NMC i Getinge

Har du minst två års erfarenhet av arbete med ekonomi och löner? Är du en positiv och lösningsfokuserad lagspelare? Då ska du söka denna kombinerade tjänst som ekonomiassistent och löneadministratör till NMC i Getinge!

Om tjänsten
NMC i Getinge söker nu ekonomiassistent/löneadministratör till sin ekonomiavdelning, som består av tre ekonomer med olika ansvarsområden. Du kommer tillsammans med din närmsta kollega ansvara för all lönehantering, samt ha det övergripande ansvaret för kundreskontra. Arbetet sker i SAP.

I din roll som ekonomiassistent och löneadministratör kommer du t.ex. att:
  • Arbeta med kundreskontra - inbetalningshantering och betalningspåminnelser
  • Administrera löner
Arbetet sker på kontorstid, i trevliga lokaler i Getinge, med ett gäng härliga kollegor. I anslutning till kontoret finns även produktion och lager.

Om dig
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och löneadministration eller också har du förvärvat kunskaper i arbetslivet. Du har minst två års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent samt hantering av löneadministration. Det är meriterande om du har arbetat med löneadministration inom industri tidigare. Har du dessutom arbetat i SAP och AGDA tidigare kommer det att underlätta för dig i ditt arbete. Då koncernspråket är engelska är det viktigt att du behärskar språket väl i tal och skrift.

Som person är du strukturerad, noggrann och van vid att hålla deadlines. Du är en lagspelare som gärna delar med dig av din kunskap. Vidare motiveras du av att arbeta mot uppsatta mål och är flexibel och lösningsfokuserad. Du har skinn på näsan och är inte rädd för att ta egna initiativ. Givetvis är du en glad och positiv person som har förmågan att anpassa dig till nya miljöer.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om nmc
NMC Sverige är en del av NMC gruppen, som har sitt huvudkontor i Eynatten, Belgien. Gruppen har en årsomsättning på ca 3 miljarder svenska kronor och arbetar utifrån 25 fabriker och har totalt 1600 anställda. NMC utvecklar, tillverkar och marknadsför syntetiska skumprodukter. Företaget strävar efter att utveckla innovativa, tillförlitliga och högkvalitativa produkter som stöds av ett komplett service-paket. Tillsammans med kunderna förädlar NMC produktidéer till konkurrenskraftiga produkter.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående eller enligt överenskommelse, rekryteringsarbetet sker löpande så vänta inte med din ansökan. Du ansöker genom att klicka på den blå knappen med "ansök". Bifoga CV och personligt brev.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Hanna Bonli via 0736 84 73 77.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Hanna Bonli
Telefon 0736 84 77 73
Område Falkenberg
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 11 mars 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.