Dansktalande kundtjänst till HAFA

Dansktalande kundtjänst till HAFA

Pratar du flytande danska och älskar att ge bästa möjliga service? Vill du ha ett spännande uppdrag på en härlig arbetsplats? Kan du arbeta hela sommaren? Då ska du söka den här tjänsten!

Om tjänsten
Som kundtjänstmedarbetare på Hafa arbetar du med kundservice mot både den svenska och den danska marknaden. I rollen är dina främsta arbetsuppgifter att besvara inkommande telefonsamtal och e-mail men du arbetar även med en del administrativa delar, så som orderläggning etc. Du ser till att kunden får bästa tänkbara service och hanterar problem snabbt och effektivt. Tillsammans med dina kollegor sitter du i ett öppet och modernt kontorslandskap i en härlig miljö.

Om dig
Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av någon form av serviceyrke och viktigast av allt, talar och förstår både det svenska och danska språket. Du har viljan och drivkraften att göra kunderna nöjda och är en positiv person som sprider glädje omkring dig. Du är van datoranvändare och som person är du kommunikativ, självgående och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Ett tekniskt intresse gör att du ännu snabbare kommer in i din roll och blir trygg med produkterna.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten på Hafa är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Uppdraget är till att börja med maj, juni, juli och augusti på heltid - därfefter finns det möjlighet för rätt person att arbeta deltid. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Hanna Bonli via 0736 84 77 73

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Hanna Bonli
Telefon 0736 84 77 73
Område Falkenberg
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.