Teknisk support till Unident

Teknisk support till Unident

Är du studerande och på jakt efter ett meriterande extrajobb inom IT och support? Vill du arbeta i en kreativ miljö på ett expansivt bolag som ligger i framkanten inom tandvårdens digitala teknik? Ta då chansen och sök tjänsten som Tekniskt Support hos Unident redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Unidents räkning en Tekniskt Support till sitt kontor i Falkenberg. Kontoret är beläget i fräscha lokaler med utsikt över Skrea strand. Det är ett deltidsuppdrag som innebär att du arbetar varannan vecka torsdagar och fredagar och varannan vecka enbart fredagar. Förhoppningen är att du skall trivas så bra att du vill och får möjlighet att arbeta på heltid efter avklarade studier.

Som Support Tekniker på Unident ingår du ett mindre team som arbetar med den interna IT Supporten, både på huvudkontoret i Falkenberg men också till andra kontor inom Sverige, Norge och Danmark. Tanken är att du på deltid ska täcka upp för en annan supporttekniker då han skall börja studera vilket kommer innebär en till två dagars arbete med start under början av höstterminen. Du kommer att sitta tillsammans med Supportchefen vilket blir din närmsta chef, kollega och bollplank. Detta innebär såklart att du kommer lära dig otroligt mycket och det finns stora utvecklingsmöjligheter inom bolaget.

Arbetsuppgifter

Som Tekniskt Support kommer du arbeta med att supportera tekniska ärenden för de interna användarna. Du kommer i ett ärendehanteringssystem att få ta del av vad som behöver åtgärdas. Vissa ärenden handlar om att hjälpa personer på kontoret, och vissa ärenden på distans genom att koppla upp dig på deras datorer och liknande. Dokumentering av alla ärenden sker i ett ärendehanteringssystem.
Du kommer till exempel att:
 • Ha tät kontakt med interna användare i den dagliga driften
 • Arbeta med nätverk, swichar och brandväggar
 • Hantera användarkonton, installation av skrivare och liknande
 • Felsöka enklare problem och installera program
Vi söker dig som
 • Har ett stort och genuint data- och teknikintresse
 • Ser förstklassig service som en självklarhet
 • God vana i Windows 10
 • Har grundläggande kunskaper i Active Directory
Det är meriterande om du:
 • Har arbetat i en liknande roll tidigare
 • Har ett intresse för serverdrift
 • Har enklare nätverkskunskap
 • Har gått gymnasieutbildning med inriktning Data
Som person är du social, serviceminded och positiv. Du är ansvarstagande, strukturerad, tar gärna egna initiativ och strävar efter att ständigt utvecklas. Vidare är du en lagspelare som trivs med att arbeta i ett team. Du är inte rädd för att ta upp telefonen och prata med intern personal, ser dig själv som kommunikativ och har ett professionellt förhållningssätt. Du har goda kunskaper i tal och skrift på både svenska och engelska då det användes dagligen i ditt arbete.

Övrig information
 • Start: Under v 34
 • Omfattning: Deltid
 • Placering: Falkenberg
 • Kontaktuppgifter: Terese Karlsson
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Unidents önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Falkenberg
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

När du varit hos tandläkaren, är chansen stor att du kommit i kontakt med några av de produkter Unident säljer. Unident har levererat högkvalitativa produkter till tandvården sedan 1992 och de väljer sina leverantörer med stor omsorg. De jobbar idag med några av världens ledande tillverkare av dentala material. Som Skandinaviens ledande leverantör av bl.a. digital röntgen, använder idag 11 av Sveriges landsting och varannan digitaliserad privattandläkare digital röntgen från Unident. Unident omsätter idag över 300 miljoner och har ca 150 anställda. Unident är ett familjeföretag som har sitt huvudkontor vid vackra Skrea strand i Falkenberg med kontor även i Stockholm, Danmark och Norge.