Serviceinriktad administratör till Lantmännen i Falkenberg!

Serviceinriktad administratör till Lantmännen i Falkenberg!

Är du en serviceinriktad person som söker ett varierande arbete på ett spännande företag? Är du strukturerad som person och söker en administrativ roll? Då är tjänsten som administratör rätt för dig! I rollen kommer du även att få arbeta med HR-support som ger dig möjlighet att visa framfötterna. Låter detta som en spännande tjänst för dig? Ansök idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en administratör till Lantmännen, Du kommer att vara placerad på deras kontor i Falkenberg med härliga kollegor. Du kommer att arbeta i en administrativ roll med både arbetsuppgifter kopplade kring avdelningens löpande administration och kundservice kopplat till frågor i anställningslivscykeln.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Lantmännen. Uppdraget kommer att vara på heltid och kommer till att börja med sträcka sig 6 månader, med möjlighet till förlängning förutsatt att alla parter är nöjd med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som administratör kommer du stötta upp avdelningen administrativt kring de löpande administrativa uppgifterna.

Du kommer till exempel att:
 • Registrera och kontrollera anställningsavtal samt övriga lönepåverkande underlag
 • Stötta i frågeställningar kopplat till processer i anställningslivscykeln
 • Ge support till chefer och medarbetare både via telefon och mail
Tjänsten passar dig som siktar på att alltid på att leverera service i världsklass och att ha ordning och reda.

Vi söker dig som
 • Har goda kunskaper inom officeprogrammen, exempelvis Excel.
 • I tal och skrift behärskar det svenska och engelska språket väl. Detta då du i ditt arbete kommunicerar på dessa språk.
Det är meriterande om du
 • Har en eftergymnasial utbildning/arbetat inom personal- eller lön.
 • Har erfarenhet att arbeta med administration.
Som person är du positiv, nyfiken. Du är prestigelös och drivs av att supportera andra människor på ett högkvalitativt sätt. Vidare är du noggrann och har en förmåga att se helheten.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, och du kommer förväntas arbeta vissa utsatta veckor i sommar
 • Placering: Falkenberg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [gbg01@academicwork.se] (mailto:gbg01@academicwork.se)under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Falkenberg
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se