IT-Tekniker till EVRY i Falkenberg!

IT-Tekniker till EVRY i Falkenberg!

Vill du arbeta på ett av nordens främsta IT-tjänsteföretag? Vill du vara en del av ett team som genomsyras av kärnvärden som Anticipate needs, Empower & inspire, Perform together och Go beyond expectations? EVRYs verksamhet i Falkenberg är i en expansiv fas och söker nu en IT-tekniker. Vi söker dig vars hjärta slår extra hårt för kundbemötande och har en teknisk ådra. Är detta du? Sök idag då tjänsten tillsätts löpande!

Information om uppdraget

EVRY är ett av Nordens ledande IT-tjänsteföretag. Genom 10 000 medarbetare levererar EVRY dagligen IT-tjänster från 50 städer i Norden till ungefär 14 000 kunder i såväl offentlig sektor som det privata näringslivet. Vill du veta mer om hur EVRY utvecklar Sveriges vassaste IT-konsulter, tveka inte på att kika på deras hemsida, EVRY, eller i videon nedan:

Academic Work söker nu för EVRYs räkning IT-tekniker till kontoret i Falkenberg. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund.

EVRYs intention är att du på sikt ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Om du vill bli en del av och göra karriär på en av Nordens största IT-tjänsteföretag är detta alltså chansen för dig.

Arbetsuppgifter

Hos EVRY kan du känna dig trygg att din utvecklingskurva sätts i fokus, med målsättning att ständigt leverera kundsupport av högsta kvalité läggs stor vikt i att varje persons spetskompetens tas till vara. Som IT-tekniker hos EVRY har du en omväxlande roll där du tar emot ärenden av en bred karaktär inom IT och support. Du kommer bl.a. att hantera incidenthantering, change och problems inom hela verksamheten. Du kommer få en vardag med varierande arbetsuppgifter som varvas av installationer av ny IT-utrustning gällande både klient, server och kommunikation/nätverk. Vidare kommer du utgå från kontoret i Falkenberg men även arbeta ute på plats hos dina kunder som sitter i närområdet.

Du kommer till exempel att:
  • Agera IT-avdelning åt era kunder
  • Skapa och hantera konton via VMware
  • Migrera office 365
EVRY värdesätter engagemang och kundfokus, två värdeord som vi ser betyder mycket även för dig. För att uppnå detta ser vi att du har en bred teknisk kompetens och att kundfokus är något naturligt för dig. Genom att fokusera på dessa områden kommer du vara med att skapa arbetsglädje, skapa kundnytta och lyfta företaget till nya höjder.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och EVRYs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Vi söker dig som

motiveras av en varierande vardag där du blir länken mellan IT och människa. Det viktigaste är att du är flexibel och kan balansera dina tekniska kunskaper med din sociala förmåga. Då arbetet innebär jobb både hos kund och inom verksamheten är ett krav att du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Utöver är det viktigt att du har B-körkort och tillgång till egen bil. För att blomstra i rollen som IT-tekniker ser vi att du har några års erfarenhet av supporttekniska roller och har arbetat med ärendehantering och felsökning i både mindre och större IT-miljöer.

Meriterande för tjänsten är om du:

* har en högskoleutbildning och certifieringar kopplade till ovanstående kompetensområden

Ett stort engagemang, öppenhet och hög förändringstakt genomsyrar EVRYs kultur. Att du delar passionen att arbeta som ett gemensamt lag mot uppsatta mål är därmed av stor vikt. Du räds inte att ta ansvar och fördela arbetsuppgifter för att ständigt leverera Sveriges bästa supportservice. Vidare är du initiativtagande och framåtsträvande och trivs i en självgående roll. Vi ser även att du har en naturlig fallenhet för det kommunikativa både mot kund och kollegor.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Falkenberg
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Falkenberg
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Evry är Nordens näst största IT-tjänsteföretag. Genom 10 000 medarbetare levererar Evry dagligen IT-tjänster från 50 städer i Norden till ungefär 14 000 kunder i såväl offentlig sektor som det privata näringslivet. Evry står bakom en mängd innovationer som har förändrat och förenklat människors sätt att använda tjänster i samhället på. Oavsett tidpunkt använder över en miljon skandinaver våra lösningar. Kombinationen av vår djupgående förståelse för de branscher våra kunder arbetar i och vår geografiska och kulturella närhet betyder att vi kan hitta lösningar anpassade för respektive kund.