First Line Support till Unidents huvudkontor!

First Line Support till Unidents huvudkontor!

Är du redo att påbörja din karriärsresa inom IT? Vill du arbeta i en kreativ miljö på ett expansivt bolag som ligger i framkanten inom tandvårdens digitala teknik? Ta då chansen och sök tjänsten som First Line Support hos Unident redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Unidents räkning en First Line Support till sitt kontor i Falkenberg. Kontoret är beläget i fräscha lokaler med utsikt över Skrea strand vilket har gjort bad-luncher till ett faktum under sommartid.

Unident är ett bolag som växer mycket samtidigt som de vill bibehålla en familjär känsla. De jobbar aktivt med att behålla en god företagskultur genom aktiviteter så som After Works, Julbord och Kick-offer. Ditt framtida team består av 5 kollegor som alla hanterar samma typ av ärenden och har väldigt kul ihop. Vid mer specialiserade ärenden tar ni kontakt med 2nd Line som även de sitter i lokalerna. Team-anda och engagemang är något som kännetecknar ert team där ni som ett lag agerar support mot Unidents kunder från kontoret.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Unident. Uppdraget kommer att vara på heltid med start omgående. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som First Line Support kommer du arbeta med att supportera Unidents kunder i deras dagliga drift. Kunderna är olika tandläkarkliniker där de erbjuder heltäckande produktsortiment avseende allt vad en tandvårdsklinik behöver. Du kommer ta del av ärenden både via telefon, mail och i ett ärendehanteringssystem. Tjänsten passar dig som har ett genuint IT-intresse och tycker om att hjälpa andra.

Du kommer till exempel att:
 • Supportera tandläkarna i deras dagliga drift av Unidents produkter på distans. Det kan till exempel handla om att hitta bilder från röntgen som hamnat i fel patientjournal.
 • Åtgärda fel hos kund alternativt skicka instruktioner på hur kund kan fixa till felet själv.
 • Koppla upp dig via fjärrstyrning för felsökning hos kund samt uppföljning efter avslutat ärende.
Tjänsten passar dig som vill starta din karriärsresa inom IT. Du lockas av att få lära dig dentalspecifik kunskap i en avdelning som ger dig en trygg grund att stå på. Majoriteten av alla som börjat i First Line Support hos Unident har tagit stora karriärskliv vidare inom organisationen. Du drivs av att vara en del av ett mindre team som har väldigt kul ihop där kunskap utbytes dagligen och du får chans att växa.

Vi söker dig som
 • Har grundläggande data- och teknikkunskap/intresse
 • Känner dig bekväm att navigera i Windows miljö
 • Ser förstklassig service som en självklarhet
 • Har god kunskap i svenska & engelska i både tal och skrift
Det är meriterande om du:

* Har arbetat i en IT roll eller med ärendehanteringssystem innan

Som person är du öppen, positiv, serviceminded och problemlösande. Du är ansvarstagande och tar gärna egna initiativ för att ständigt utvecklas. Vidare är du en lagspelare som drivs av att leverera lösning till kund. Du inte rädd för att ta telefonsamtal, ser dig själv som kommunikativ och har ett professionellt förhållningssätt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Falkenberg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Unidents önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gb04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Falkenberg
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Unident har sedan 1992 utvecklat tandvården i Sverige, Norge, Danmark och Finland genom värdeskapande lösningar för benuppbyggnad, digital röntgen, tandblekning och datorstyrd bedövning samt nu senast även osynliga tandställningar och digitalt avtryck alla områden inom vilka de är marknadsledande. När du varit hos tandläkaren, är chansen stor att du kommit i kontakt med några av de produkter de säljer speciellt eftersom de sedan flera år tillbaka dessutom erbjuder ett heltäckande produktsortiment avseende allt vad en tandvårdsklinik behöver.
Unident omsätter idag 380 miljoner och har ca 160 anställda. Unident har sitt huvudkontor vid vackra Skrea strand i Falkenberg med kontor även i Stockholm, Norge, Danmark och Finland.