Kvalitets- & Miljöchef

Kvalitets- & Miljöchef

Som Kvalitéts- och Miljöchef ges du stora möjligheter att forma din egen roll men med ansvar för att utveckla och säkra enhetens samtliga kvalitets- och miljörelaterade processer.


Du kommer arbeta tätt ihop med såväl den egna organisationen som med kunder och leverantörer i frågor rörande kvalité- och processutveckling.


Du är ansvarig för anläggningens ledningssystem och certifiering gentemot fordonsstandarden IATF16949 samt miljöstandarden ISO14001 med dess tillhörande revisioner.

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inriktad mot kvalité men lika meriterande kan vara några års arbetslivserfarenhet inom området där du hunnit skapa dig en erfarenhet från liknade arbetsuppgifter. Har det skett inom fordonsindustrin, ja då kan du definitivt vara rätt person.


Du skall gilla att arbeta i en lite mindre organisation där även en del praktiskt arbete i stöd till produktion förekommer.


Tidigare erfarenheter från arbete inom produktion där flerspindliga CNC- eller kurvstyrda svarvar förekommit är ytterligare meriterande
Mer info
Kontaktperson Peter Gunnarsson
Telefon 0346-715000
Område Falkenberg
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Quality Assurance, Teknik & Ingenjör, Materialteknik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ages.se
Sista ansökningsdag 30 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På AGES Falkenberg AB är vi 27 medarbetare och specialiserade på svarvade precisionskomponeter i mässing, automatstål, konstruktionsstål och rostfritt i medelstora till stora serier. Merparten av kunderna återfinns i Sverige inom branscher som fordon, industri, infrastruktur och anläggning samt elektronik.AGES Falkenberg ingår i den svaenska industrikoncernen med sex tillverkningsenheter i Sverige och en i Kina. Den egna produktionen är koncentrerad på tillverkning av komponenter i större serier med mycket högt ställda kvalitetskrav - kvalificerade precisionskomponeter. Kundgrupperna finns primärt inom fordons- och verkstadsindustrin i Europa.

Koncernen omsätter drygt 1 100 MSEK
och har ca 600 medarbetare