Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Mekaniker till Marcegaglia i Fagersta

Ansök nu
Om företaget
Fagersta Stainless är en av de ledande tillverkarna i världen vad gäller rostfri valstråd och dragen tråd. Vårt huvudkontor och produktion ligger i Fagersta, Sverige. I vårt valsverk produceras c:a 50 000 ton valstråd årligen varav ungefär 10 000 ton bearbetas vidare till dragen tråd. Fagersta Stainless har en omsättning på c:a 160 miljoner Euro och omkring 250 anställda. Våra produkter säljs över hela världen direkt från oss, eller via ett nätverk av representanter. Fagersta Stainless ingår i Marcegaglia-gruppen, en global ledare inom ståltillverkning.

Dina arbetsuppgifter
Som Mekaniker hos Marcegaglia kommer du vara med och utveckla företagets underhållsarbete. Eftersom det är en producerande verksamhet kommer du arbeta med både akut samt förebyggande underhåll. Ditt arbete handlar främst om att felsöka, ta fram reservdelar och ritningar för att sedan åtgärda felet.

När det inte inkommer akuta ärenden kommer du arbeta med prioriterade arbetsorder och förebyggande underhåll av maskiner, pumpar, fordon etc. Många utmaningar kommer ni lösa tillsammans i teamet och vid vissa tidpunkter kommer du få möjlighet att fatta egna beslut gällande lösningar. Arbetet rapporteras i företagets underhållssystem (API).

Huvudsakliga uppgifter:

* Lösa akuta ärenden
* Utföra reparationer och underhåll av maskiner, pumpar och fordon
* Ta fram reservdelar och ritningar vid behov
* Samarbeta i ett team med engagerade mekaniker och elektriker

Tjänsten som Mekaniker är en tillsvidareanställning direkt hos Macegaglia med tillsättning enligt överenskommelse. Idag arbetar de 4-skift, dock kan andra skriftformer förekomma i framtiden.
Som anställd hos Macegaglia har du tillgång till friskvårdsbidrag, Företagshälsovård och trivselaktiviteter.

Din profil
Vi söker dig som antingen vill utvecklas vidare inom området eller ta nästa steg och få arbeta med ditt stora intresse. Eftersom arbetsdagarna kommer variera krävs det att du trivs i en föränderlig miljö som tillåter dig att ha mycket eget ansvar och ta egna initiativ.

Som person gillar du att hantera tekniska utmaningar och har inga problem med att bolla lösningar med kollegor. Tjänsten innebär en hel del kontaktytor, vilket kräver att du har goda språkkunskaper i svenska och engelska.

Har du erfarenhet av underhåll inom mekanik eller har kunskaper inom ritningsläsning, hydraulik/pneumatik, svarvning/fräsning etc. anses det som meriterande.

Tjänsten kräver giltigt B-körkort.

Ansökan
Marcegaglia samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Julia Lindström via mail: julia.lindstrom@clwork.se eller tfn: 0733-51 27 66.

Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför via www.clockworkpersonal.se snarast möjligt, dock senast den 2023-09-29.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
28 sep. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare