Hamnkrogen i Fagersta söker en kock till sommaren

Hamnkrogen i Fagersta söker en kock till sommaren

Om oss
Hamnkrogen i Fagersta är en à la carte restaurang som håller öppet under sommarmånaderna. Vår uteservering är belägen längs vattnet intill Hembygdsgården. Med fin utsikt och god stämning kan våra gäster njuta av en fantastisk måltid, underhållning och härligt sällskap. Våra ordinarie öppettider är tisdag - lördag 16.00 - 01.00. Matserveringen har öppet mellan 16.00 - 21.00 men tiderna kan variera beroende på väder.

Vi startar i gång säsongen i maj och håller öppet till sista augusti. Boende kan ordnas för dig som inte är bosatt i närområdet. Vi erbjuder en rolig arbetsplats med härliga kollegor som jobbar mot samma mål.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en kock till sommarsäsongen 2023. Du kommer arbeta med matlagning utifrån vår à la carte meny. Förberedelse, ta emot varor och köksstängning ingår också i arbetet. Rätt kvalité och service i toppklass är en självklarhet för dig.

Tjänsten är en timanställning under perioden maj till augusti.

Din profil
Vi söker dig som har några års erfarenhet av à la carte meny och ett stort intresse för matlagning. Har du arbetat som köksmästare ser vi det som meriterande.

Som person är du driven, prestigelös och en lagspelare. Arbetet kräver stort eget ansvar och du gillar att arbeta i ett högt tempo.

Ansökan
Hamnkrogen i Fagersta samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ulrika Karnland via mail: ulrika.karnland@clwork.se eller tfn: 0708 - 21 53 34.

Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se snarast möjligt då löpande urval sker, dock senast den 28 februari 2023.

Mer info
Område Fagersta
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://clockworkpersonal.se/
Sista ansökningsdag 27 feb 2023 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hamnkrogen i Fagersta är en à la carte restaurang som håller öppet under sommarmånaderna. Vår uteservering är belägen längs vattnet intill Hembygdsgården. Med fin utsikt och god stämning kan våra gäster njuta av en fantastisk måltid, underhållning och härligt sällskap. Våra ordinarie öppettider är tisdag - lördag 16.00 - 01.00. Matserveringen har öppet mellan 16.00 - 21.00 men tiderna kan variera beroende på väder. Vi startar i gång säsongen i maj och håller öppet till sista augusti. Boende kan ordnas för dig som inte är bosatt i närområdet. Vi erbjuder en rolig arbetsplats med härliga kollegor som jobbar mot samma mål.