Redovisningsekonom till AB Karl Hedin Skog

Redovisningsekonom till AB Karl Hedin Skog

Om tjänsten
Som Redovisningsekonom hos AB Karl Hedin kommer du att ingå i ett väl sammansvetsat team där det finns en stor öppenhet och en professionell arbetsmiljö. I din roll som Redovisningsekonom kommer du att ha ett brett arbetsområde med varierande arbetsuppgifter inom ekonomi och administration. Organisationen är decentraliserad, vilket innebär korta beslutsvägar och närhet till kollegor.

Du kommer dagligen att arbeta med och ansvara för löpande redovisning, fakturering, momsredovisning och hantering av kund-/levreskontra. Vidare så kommer du att arbeta med diverse administrativa uppgifter såsom avtalshantering, markfrågor och arrendeärenden till AB Karl Hedins skogsbolag. Att arbeta med övriga uppgifter som är vanligt förekommande på en ekonomiavdelning, ser du som en självklarhet. I din roll så kommer du att ha ett mycket nära samarbete med skogsvaktarna och kollegorna i övriga ekonomiroller.

I din roll som Redovisningsekonom kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innefatta:
- Löpande redovisning, fakturering & momsrapportering
- Avtalshantering, markfrågor, arrenden
- Avstämningar, periodiseringar, rapportering
- Diverse administration
- Övriga arbetsuppgifter som är vanligt förekommande på en ekonomiavdelning

Om dig
För att klara av uppdraget har du gärna en eftergymnasial utbildning inom ekonomi/redovisning, samt några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Alternativt har du en gedigen arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

För att lyckas och trivas i tjänsten krävs struktur, prestigelöshet och en förmåga att leda sig själv och arbeta självständigt. Tjänsten har en stor bredd i arbetsuppgifter, vilket kräver att du är flexibel, besitter god samarbetsförmåga och hjälper till där det behövs. Du har ett noggrant förhållningssätt och lämnar ingenting till slumpen. Om du är engagerad, vill utvecklas och har förmåga att ta egna initiativ så kommer du att uppskatta denna tjänst.

Viktigt för tjänsten är:
- Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller redovisning, alternativt en gedigen arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
- God kunskap i Officepaketet och allmänt god datorvana
- Behärskar svenska i tal och skrift
- Körkort och tillgång till egen bil

Har du även intresse för skogsbranschen och kunskaper inom något av programmen Microsoft NAV, Visma och Opto anses det som meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om AB Karl Hedin
AB Karl Hedin är ett lokalt familjeföretag som verkat i Bergslagen under 100 år. Vi känner en stor stolthet över vårt företag och de skogliga tjänster vi kan erbjuda. Vi känner också en stark förankring och samhörighet med den lokala bygden och människorna som lever där. AB Karl Hedin är ett välskött företag och vår målsättning är att utveckla långsiktiga relationer med våra virkesleverantörer. En förutsättning för att nå dit är att vi kan ge dig goda råd om skogsskötsel och ta tillvara på skogens alla värden.

Om anställningen
Tjänsten som Redovisningsekonom är en tillsvidareanställning direkt hos AB Karl Hedin med tillträde så snart som möjligt, enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas. Tjänsten är placerad i Fagersta.

AB Karl Hedin har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryterare: Ulrika Struve via Adecco 023-70 55 96 alt. Ulrika.struve@adecco.se eller Anders Ericsson via 0223-65 20 51 alt. anders.ericsson@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
AB Karl Hedin, Sågverk, Redovisningsekonom, ekonom, Ekonomi, Adecco, Fagersta, Skog, Skogsekonom

Mer info
Område Fagersta
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.abkarlhedin.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!