Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

CNC Fräsare till industrikund

Ansök nu

Har du en verkstadsvana samt erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör med inriktning fräsning? Har du möjlighet att hoppa på ett nytt jobb relativt omgående? Då ska du söka till oss! Just nu söker Adecco en CNC-operatör med god erfarenhet av fräsning till en av våra kunder i Norra Västmanland/Södra Dalarna.

Om tjänsten
En vanlig dag i arbetet består av att arbeta självständigt i en CNC-styrd fräs där du ansvarar för tillverkningen från programmering efter ritning till färdig produkt. Du kommer att förbereda, övervaka och kontrollera tillverkningsprocessen samt mäta och kontrollera den färdiga detaljen. I ditt arbete sköter du själv all programmering samt alla programändringar utifrån ritningar och utifrån mätresultat.

Tjänsten som CNC-fräsare är ett konsultuppdrag på heltid, dagtid med start så snart som möjligt enligt överenskommelse. För rätt person finns goda möjligheter till anställning direkt hos kund.

Om dig
Vi söker dig som är utbildad maskinoperatör eller CNC-tekniker och som minst har tre års erfarenhet från arbete med fräsning inom verkstadsindustrin. Din tidigare erfarenhet av självständig programmering kommer att ge dig förutsättningarna för att klara av arbetet. Det här är ett jobb för dig som är van att jobba utifrån höga krav och som trivs med utmaningar i arbetet och med eget ansvar för vad du tillverkar och producerar. Du kommer att trivas bra i denna roll om du har maskinkänsla, tycker arbetet är roligt och intressant samt har vana av att hantera mätutrustning. Truck- och traverskort är meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Linnea Strandh via linnea.strandh@adecco.se, 073-684 8000 alternativt Ulrika Struve via ulrika.struve@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via
info@adecco.se
.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
CNC, svarv, svarvning, fräs, industri, verkstad, Adecco, Fagersta

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
27 sep. 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare