Dina arbetsuppgifter

Som konstruktör hos Västanfors Stålbyggnader framställer du fullständiga arbetsritningar i 2D- och 3D- format med ingående arbetsbeskrivningar och specifikationer för tillverkning och montering av stålbyggnader. Du deltar i projekteringsmöten med säljare och produktion, utför plan- och fasadritningar samt ingjutningsritningar för grundskruv och allt som hör till. Du arbetar i ett team av konstruktörer, även nära samarbete med ansvarig projektledare.

Din profil

Vi söker dig som har ett tekniskt sinne, gärna tekniskt gymnasium. Med ditt teknikintresse tror vi att med rätt inställning och upplärning kan axla en roll som konstruktör hos oss. Meriterande är om du har erfarenhet inom byggbranschen. Du ska bo nära Fagersta med omnejd eller vilja flytta hit.
B-körkort är ett krav.

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. För ytterligare information kontakta gärna Konsultchef Angelica Carlsson på telefon: 073-3512704 eller via mail angelica.carlsson@clwork.se.

Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se
Sista ansökningsdag 2018.08.24
Mer info
Kontaktperson Angelica Carlsson
Telefon 073-3512704
Område Fagersta
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 aug (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Västanfors Stålbyggnader AB grundades 1953 av Gunnar Forsler, är ett relativt stort företag med ca 60 anställda och omsätter ca 150mkr. Med 60 års erfarenhet av stålkonstruktioner vet vi vad som krävs. Från Haparanda i Norr till Malmö i Söder finns våra byggnader. Alla steg utförs av vår personal, från projektering till sista skruven. I våran Smidesverkstad, finns det möjlighet att tillverka allt som kan behövas till byggnaderna.