Supply Chain & IT Manager

Supply Chain & IT Manager

Supply Chain & IT Management - Seco Tools

Vill du vara vår Diva med passion och känsla för Business?


Du kommer att trivas här hos oss om du drivs av utmaningar och vill vara nyckelpersonen som sammankopplar våra verksamheters olika behov och hålla ihop hela IT landskapet. Du gillar att vara den som får saker att hända och skapa verktygen som bidrar att göra vår Supply Chain ännu bättre!

Ditt engagemang får stor betydelse för både vår affärsverksamhet och våra kunder, vilka vi värdesätter högt. Vi är ett stort Globalt företag som har börjat vår resa från traditionell industri med siktet inställt på Digitalisering och Industri 4.0. Vi har en sann familjeanda och är måna om att ha högt i tak och nära till skratt. Välkommen att följa med oss in i framtiden!

Om rollen

Den här rollen ingår i IT Demand Operations och är bron mellan Affärsverksamheten i företaget och IT. Genom att förstå deras behov, stödjer vi dem med våra IT tjänster, arbetar proaktivt och innovativt och drivs av att ständigt sträva efter förbättringar.

Som Supply Chain & IT Demand Manager är du en "speaking partner" mellan våra verksamheter. Du ger strategiskt stöd, bidrar till att förbättra styrning, samordning och ledning av behov och beställningar till tydliga krav.

Du lyfter också fram de möjligheter IT kan tillhandahålla och säkerställer att IT leveransen lever upp mot förväntningar. I dina uppgifter ingår även att säkerställa optimal anskaffning och stabil leverans av företagets produkter till marknaden baserat på befintligt lager och prognosticerad försäljning. Därför krävs det att du kan ta fram träffsäkra analyser och åtgärder som optimerar varutillgänglighet.

Att nätverka är en naturlig del i din vardag då du kommer att både leda och delta i olika forum och projekt.

Vi är en global organisation och vår IT Demand avdelning finns i Fagersta, Pune och Troy, vilket innebär några resor per år. Du behöver kunna engelska flytande, både i tal och skrift.

Din Profil:
Du har bakgrund inom IT och har utbildning inom området och kunskaper i Agile utveckling, Processmodellering, Systemutveckling. Du har vana att hantera externa leverantörer och av projektledning.
Vi ser även att du har erfarenhet av budget och prognosarbete. För att lyckas i rollen behöver du ha förståelse för Supply Chain kedjan och logistik. Gärna vana av Supply Chain Management, logistik, orderhantering.

Du kan leda och driva dig själv framåt på ett strukturerat sätt och är självgående. Med ditt öppna förhållningssätt har du lätt för att samarbeta och kommunicera med andra. Utmaningar är något du gillar och får energi av, du är nyfiken och hålla dig uppdaterad på det som händer omkring dig.

Om Seco Tools

På Seco Tools utvecklar vi och erbjuder avancerade produkter och lösningar för effektiv skärande bearbetning i metall. Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att identifiera och genomföra de bästa lösningarna för deras behov. Företagskulturen förstärker våra anställda genom de gemensamma värdena: Passion för våra kunder, Familjeanda, Personligt engagemang. Seco Tools har närvaro i mer än 75 länder och sysselsätter cirka 4300 personer.

Omfattning:
Heltid


Ort:
Fagersta

Uppdragsgivare:
Seco Tools AB

Din ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind IT. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta mari.larsson@dfind.se
Vi arbetar löpande med urvalet skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, senast den 2 december 2018

Start:
Omgående
Mer info
Område Fagersta
Yrkesroll Data & IT, Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dfind IT
Sista ansökningsdag 2 dec (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.