Spraytorkare till Seco Tools

Spraytorkare till Seco Tools

Vill du arbeta i produktionen på ett väletablerat och stabilt företag? Har du tidigare erfarenhet från industrin? Är du ansvarsfull, snabblärd och noggrann och tycker om ett varierande och fysiskt arbete? Då är tjänsten som Spraytorkare hos vår kund Seco Tools något för dig!

Om tjänsten
Seco Tools är en av världens största leverantörer av verktyg för fräsning, svarvning, hålbearbetning och verktygssystem. I mer än 80 år har Seco levererat verktyg och tjänster som tillverkare behöver för maximal produktivitet och lönsamhet. Seco har sitt huvudkontor i Fagersta, Sverige och finns representerade i mer än 70 länder med nästan 4.200 medarbetare. Alla Seco Tools medarbetare över hela världen delar samma familjeanda och en passion och personligt engagemang för våra kunder. Med innovativa produkter och djup förståelse för våra kunders bearbetningsbehov kan vi skapa lösningar som hjälper till att höja produktiviteten hos kunden.

På pulveravdelningen i Fagersta tillverkas pulver som används för produktion av hårdmetallskär. Huvudprocessen i tillverkningen består av invägning av råvaror för olika pulverrecept, malning/blandning, spraytorkning, testning och förpackning. I dagsläget består avdelningen av cirka 30 medarbetare. Arbetsuppgifterna på avdelningen kommer att utökas och därför söker vi nu tekniskt intresserade och noggranna medarbetare för arbete med spraytorkning, ett omväxlande arbete i spännande produktionsmiljö, där teamkänsla och engagemang är viktigt.

I denna roll är du en av fem spraytorkare på skiftlaget och du arbetar med processövervakning där arbetet har flertalet praktiska moment, såsom tömning av kvarnar, provtagning och testning av pulver samt rengöring av utrustning. I arbetsuppgiften kommer skiftlaget även att ansvara för driften av vågstation som är en utrustning där invägning av olika råvaror sker till varje pulversort/recept. Då arbetsuppgifterna är mycket varierande måste man vara flexibel. Slutligen bör tilläggas att det finns moment i arbetet som är fysiskt krävande.

Arbetsformen är i nuläget 3-skift men kommer att ändras till 3-skift +helg i apr-maj 2019. Planen är vidare att starta 5-skift jan 2020.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från likande arbete inom produktion och utbildning på gymnasienivå, gärna med inriktning mot natur, teknik eller motsvarande. Du som även har tidigare erfarenhet från arbete inom processtyrning såsom processoperatör eller ugnsskötare kommer snabbt att komma in i arbetet. Goda datorkunskaper är en förutsättning för tjänsten. Då du kommer att köra truck/travers i arbetet, är det även meriterande om du har förarbevis sedan tidigare.

Det är viktigt att du har en positiv inställning och att du är en lagspelare med god samarbetsförmåga. Du är praktiskt lagd och har inget emot fysiskt arbete samtidigt som du har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter. Vidare söker vi dig som är flexibel, ansvarsfull, noggrann och väl medveten om vikten av att arbeta på ett säkert sätt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som spraytorkare med start ibörjan av 2019 börjar som en inhyrning och för rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos Seco Tools. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas under hösten och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Ulrika Struve via 023-705596 eller ulrika.struve@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Operatör, spraytorkare, Seco Tools, Adecco
Mer info
Kontaktperson Ulrika Struve
Telefon 023-70 55 96
Område Fagersta
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 nov (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.