IT Monitoring Lead

IT Monitoring Lead

IT Monitoring Lead - Seco Tools

Med världen som arbetsplats

Om rollen

Vill du vara med oss på Seco Tools i ett spännande skede då vi sätter ihop en ny IT-organisation?

I ditt ansvarsområde ligger det att inom Seco Tools AB globalt leda vårt förändringsarbete inom monitorering och sätta strategin för Seco Tools infrastruktur och applikationer beträffande övervakning, monitorering och på så sätt säkerställa att alla system fungerar.

För dig som är ihärdig och strävar efter ständig förbättring kommer du att trivas då du identifierar områden som behöver kontinuerliga förbättringar och ansvarar för livscykelhantering (LCM) inom ditt ansvarsområde. Du kommer att ha ett tätt samarbete med bland annat vår infrastrukturarkitekt i Budapest, vilket innebär en del resor i arbetet.

Du är också involverad i arbetet med att sätta strategier och fungerande arbetsstruktur för nya och befintliga processer.

Din profil

Du är affärsmässig med vana av globalt arbete, meriterande om du har arbetat i ett multinationellt företag. Du har många års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, arbetar gärna självständigt och är noggrann. Din utbildning är relevant inom området. Djup kunskap och erfarenhet från Microsoft Office 365-applikationer och lösningar, Cisco certifieringar och utbildningar.

Meriterande med Lotus Notes och migrationsprocessen till Office 365 och har grundläggande ITIL kunskaper.

Du behöver behärska Engelska, kunna föra samtal och bli förstådd, samt skriva, på professionell nivå.

Personliga egenskaper

Som person är du social, öppen person och har lätt för att bygga relationer vilket är viktigt då du kommer att bygga kontakter tvärs över organisationen. Du trivs att arbeta självständigt, är noggrann och kan prioritera och hålla deadlines. Du gillar utmaningar och tycker om att resa. I tjänsten ingår utomlandsresor, ca 6 resor per år.

Ort:
Fagersta

Uppdragsgivare:
Seco Tools AB

Din ansökan: I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind IT. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta mari.larsson@dfind.se Vi arbetar löpande med urvalet och välkomnar din ansökan så snart som möjligt, allra senast den 22 juni 2018

Om Seco Tools

På Seco Tools utvecklar vi och erbjuder avancerade produkter och lösningar som gör det enklare för metallskärning. Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att identifiera och genomföra de bästa lösningarna för deras behov. Företagskulturen förstärker sina anställda genom de gemensamma värdena: Passion för våra kunder, Familjeanda, Personligt engagemang. Seco Tools har närvaro i mer än 75 länder och sysselsätter cirka 5000 personer.
Mer info
Område Fagersta
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Dfind IT
Sista ansökningsdag 22 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.