Fastighetsingenjör med inriktning ventilation/värme/kyla

Fastighetsingenjör med inriktning ventilation/värme/kyla

Är du en fastighetsingenjör som brinner för förändringsarbete och vill vara med en modernisering av ett av världens största verktygsföretag? Då finns det en öppning för dig hos Seco Tools.

Hos Seco Tools har du möjlighet att modernisera och effektivisera driften av 190 000 kvadratmeter verkstad, kontor och teknikcentrum för ett mindre klimatavtryck. Som fastighetsingenjör hos Seco Tools ingår du i ett team på 8 personer där ni arbetar tillsammans för att optimera, planera underhåll och säkerställa driften av befintliga lokaler. I ditt arbete kommer du koordinera underleverantörer. Du erbjuds en internationell arbetsplats med möjligheter till resor där du får tillfälle att ta fram och genomföra byggnadsinvesteringar i andra länder och i Sverige.

En stor del av arbetet handlar om att optimera energiåtgången i bland annat ventilationssystemen samt titta på andra gröna lösningar för att göra Secos Tools energiavtryck mindre. Detta genom att till exempel undersöka möjligheter för att använda solenergi. Seco Tools har en familjär företagskultur där man prioriterar långvariga och tillförlitliga relationer. Denna tjänst passar dig som trivs i ett öppet lösningsorienterat arbetsklimat med en hög känsla för kvalitet.

Det dagliga arbetet består av att göra löpnade tillsyn av de olika systemen samt att uppdatera ritningar och dokument inom ditt ansvarsområde. Ansvarsområdet är drift och underhåll av ventilation-, värme- och kylsystem.

Tjänsten är placerad i Fagersta, en liten kommun som ligger naturskönt i norra Västmanland.

Omfattning:
Heltid

Sista ansökningsdag:
2018-11-27, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I den här rekryteringen har Seco Tools valt att samarbeta med Dfind Science & Engineering. Kontakta Katarina Eken via katarina.eken@dfind.se eller 072 237 33 87

Kvalifikationer:

Du behöver har erfarenhet av:
  • Drift, underhåll och optimering av ventilations-, värme- och kylsystem. Du behöver förstå hur installationerna fungerar för att kunna felsöka i systemen.
  • Gärna en utbildning inom fastighet, byggteknik eller som högskoleingenjör (gärna med inriktning VVS).
  • Du har tidigare arbetat med dokumentation.
  • Har du även erfarenhet av projektarbete ser vi det som en fördel.
  • Likaså om du har arbetat med styr- och reglersystem inom ventilation, klimat och VVS är det meriterande.
  • Du behöver körkort B för denna tjänst.
Du trivs i en roll där du kan arbeta fritt med mycket eget ansvar. Då rollen är internationell behöver du även känna dig bekväm i att tala och skriva i både svenska och engelska. Som person har du en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du är bra på att planera och organisera ditt arbete och kan driva på förändring. Det viktigaste för att trivas i tjänsten är att du är en person som ser lösningarna snarare än problemen och att du trivs i en roll med mycket samarbete.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Mer info
Kontaktperson Katarina Eken
Telefon 072 237 33 87
Område Fagersta
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dfind Science & Engineering
Sista ansökningsdag 27 nov (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Seco Tools utvecklar och erbjuder vi avancerade produkter och lösningar som förenklar skärande bearbetning. Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att identifiera och implementera den bästa lösningen för deras behov. En gemensam värdegrund förenar Seco Tools 5000 medarbetare i över 75 länder: Passion för våra kunder, Familjeanda och Personligt engagemang.