Truckförare sökes inför kommande uppdrag inom lager!

Truckförare sökes inför kommande uppdrag inom lager!

Har du erfarenhet av lagerarbete samt truckkörning? Drivs du av att arbeta i ett högt tempo och att jobba mot deadlines? Då kan du vara den vi söker. Vi på Lernia söker nu erfarna lagerarbetare inför kommande uppdrag hos våra kunder!Vilka är vi?

Vi på Lernia kan erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, vi arbetar alltid med våra anställda i fokus. Hos oss får du chansen att arbeta hos attraktiva arbetsgivare där du utvecklas och får möjligheten att hitta ditt drömjobb. Din konsultchef finns där för dig och hjälper dig i din professionella utveckling. Hos oss får du marknadsmässig lön, kollektivavtal och försäkringar. Du ska kunna fokusera på ditt arbete, resten fixar vi.

Arbetsuppgifter

I rollen som truckförare inom lager och logistik kommer du att arbeta i team med diverse lagerarbete samt truckkörning, uppgifterna kan till exempel bestå utav packning av material och arbete i affärssystem. Det är ett fysiskt arbete då du går och står hela arbetsdagen. Rollen innefattar arbete mot uppsatta deadlines, vilket ibland kan innebära ett högt arbetstempo.

Din bakgrund

Vi tror att du som söker har god erfarenhet av lagerarbete och truckkörning. För att lyckas i rollen har du förståelse för logistikkedjan och är van vid fysiskt arbete. Viktigt för oss är att du har en god samarbetsförmåga, är ordningsam och har en stark vilja att alltid bidra med ditt bästa för att uppnå företagets mål.

Formell kompetens
  • Truckkort är meriterande. Ladda gärna upp en digital kopia på truckkortet i din ansökan.
  • Erfarenhet av truckkörning är meriterande
  • Erfarenhet av lagerarbete är meriterande
  • God svenska i tal och skrift
  • B-körkort
Personliga egenskaper

Vi söker dig som är ansvarsfull och självgående men som också drivs av ett nära samarbete med ditt team. Vi ser att du som söker trivs med att arbeta fysiskt, du trivs i lagermiljö och har viljan att arbeta effektivt och leverera goda resultat.

Vi på Lernia värdesätter god samarbetsförmåga, flexibilitet och kvalitetstänk. I rollen som konsult är du vår ambassadör ute på arbetsplatsen.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
  • Uppdragen kan variera i längd och omfattning
  • Område: Fagersta
  • Skiftarbete kan förekomma
Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

För vissa av våra tjänster och befattningar genomförs en bakgrundskontroll.

Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Fagersta
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 maj 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.