Lagerarbetare med truckkort

Lagerarbetare med truckkort

Arbetsuppgifter

För kunds räkning söker vi nu lagerarbetare. Arbetsuppgifterna varierar och består bland annat av plock, pack, inleverans, påfyllning och truckkörning.

Din bakgrund
  • Truckkort och erfarenhet av truckkörning
  • Erfarenhet av orderhantering och lageradministration
  • B-körkort
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att köra truck inom lager eller industri. Du är van och har motivation att arbeta i ett högt arbetstempo.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som har rätt inställning och är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det viktigt att du är ansvarstagande, ödmjuk inför uppgiften, har viljan att lära och har hög arbetsmoral. Du är även flexibel och kan arbeta skift.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning, heltid/Fagersta

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Charlotte Sundell 072-254 15 28

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Fagersta
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 17 nov 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.