CNC-Operatör / Smidesoperatör till internationellt företag i Fagersta

CNC-Operatör / Smidesoperatör till internationellt företag i Fagersta

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar över, för att sedan kontrollera att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven. Genom bra samarbete hjälps du och dina kollegor åt för att kunderna får sina produkter på utsatt tid.

För tjänsterna/Personliga egenskaper

Vi ser helst att du som söker passar bra in i mindre arbetsgrupper, är lättlärd och har ett driv och vilja att utvecklas på arbetsplatsen. Du talar flytande Svenska.

CNC-operatör:
Du har erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör och du känner dig trygg i yrket.

Smidesoperatör:
Du har erfarenhet av att arbeta som smides-/maskinoperatör och du känner dig trygg i yrket. Vi söker dig som klarar av tyngre arbete. Vi ser gärna att du är noggrann som person och motiveras av att arbeta med kvalité.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Meriterande för CNC-operatör,
  • CNC utbildning
  • Grönt certifikat
  • Körkort B
  • Truckkort B6
Meriterande för Smidesoperatör,
  • Körkort B
  • Truckkort B6
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tidsbegränsad anställning med goda möjligheter till förlängning

Tillträdesdag

9/8-2021

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Fagersta
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 juli 2021 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker nu efter tre sociala och drivna CNC-operatörer samt en Smidesoperatör till vår kund i Fagersta med start i augusti. Kunden är en spännande, internationell industrikoncern som erbjuder ett utvecklande arbete.