Uppdrag inom Sales & Operations Planning på verkstadsföretag i Västmanland

Uppdrag inom Sales & Operations Planning på verkstadsföretag i Västmanland

ValueOne söker en Senior konsult med specialistkunskaper inom Sales & Operations-processer för ett uppdrag hos vår kund, ett verkstadsföretag i Västmanland. Uppdraget är på heltid, varar i upp till 1,5 år och ska starta snarast.

Om rollen
Detta är ett uppdrag där du ska projektleda en implementering och integrering av en ny Sales & Operations-process med tillhörande IT-systemstöd. Du ska sätta ramarna för processen från ett supply chain-perspektiv och driva implementering av processer för prognostisering, behovsplanering, kapacitets- och nätverksplanering. Arbetet sker i nära samarbete med linjeverksamheten och valda IT-leverantörer för att säkerställa att projektet slutförs enligt tidplan och så att ett så kostnadseffektivt flöde som möjligt uppnås.

Uppdraget går att utföra på distans men kräver resor vid behov.

Erfarenhet och kompetens
Till uppdraget söker vi dig som har tidigare erfarenhet av att framgångsrikt driva implementeringsprocesser inom S&OP och har en gedigen erfarenhet av demand och supply chain planning. Projektledarkunskap är ett krav samt akademisk utbildning inom ekonomi, teknik eller supply chain management. För att bli framgångsrik i rollen är det viktigt att du har en helhetssyn och förståelse för vad som driver en kundstyrd verksamhet samt hur detta kan översättas i Supply Chain Operations” -termer.

Uppdraget kräver av dig som person att du är analytisk och strukturerad och är van att hantera komplexa projekt med många kontakter. Vidare är du en skicklig problemlösare och en kompetent kommunikatör som har lätt för att skapa förtroende hos andra.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.
Mer info
Område Fagersta
Yrkesroll Supply chain manager, Transport & Logistik, Inköp, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 maj 2021 (31 dagar kvar)