Lönespecialist till ledande industri i Fagersta!

Lönespecialist till ledande industri i Fagersta!

Om jobbet:

Rollen som lönespecialist är bred, varierande och innebär stort ansvar. Du ansvarar för hela löneprocessen för totalt ca 200 medarbetare i Sverige, både tjänstemän och kollektivanställda. Du arbetar i lönesystemet Agda där du ansvarar för styrning i bland annat schemahantering och löner.

Du kommer ha kontakt med externa parter och myndigheter där du säkerställer att rapportering sker på ett korrekt sätt och i enlighet med lagar och avtal.

Arbetsuppgifter kan bland annat vara:
 • Tidrapportering
 • Hantera löner
 • Lönerevision
 • Kollektivavtalstolkningar
 • Registreringar av löneförändringar
 • Rapportering till HR, chefer och myndigheter
Vem söker vi?

Vi söker efter dig som är en engagerad och strukturerad person med öga för detaljer och siffror. Du är noggrann och tar stort ansvar för ditt arbete och för att uppgifter blir genomförda i tid. Du trivs med uppgifter som kräver ordning och reda, men du lyckas samtidigt vara flexibel och överblicka helheten då vardagen kan bli dynamisk.

Du är en utpräglad lagspelare samtidigt som du inte räds för att arbeta självständigt. Då du arbetar med många parallella uppgifter är det viktigt med struktur och förmåga att planera. Du har ett eget driv till utveckling och förbättring och det du inte kan, de vill du lära dig!

Arbetstider:

Kontorstider / flexibelt

Krav:
 • Relevant utbildning inom lön och/eller ekonomi
 • Tidigare arbetslivserfarenhet av att självständigt ha arbetat med hela löneprocessen
 • Goda kunskaper i Excel
 • Behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift
 • Tidigare arbetat i Agda lönesystem
  Tillsättning:

  Omgående.

  Urval sker löpande och därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdag, välkommen med din ansökan idag!

  Om Jobzone:

  Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

  Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?
  Mer info
  Område Fagersta
  Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 18 nov 2022 (42 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  Jobzone är ett bemannings- och rekryteringsföretag som har som vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

  Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge.