Svetsare till FeRex i Smedjebacken

Svetsare till FeRex i Smedjebacken

Om företaget

Moderbolaget ligger i Byske utanför Skellefteå. Fabricerade och svetsade komponenter till produktägande företag eller legotillverkning är basen i verksamheten. Komplexa konstruktioner tillverkade i korta eller långa serier.

Dina arbetsuppgifter

För Ferex Svetsteknik AB´s räkning söker vi nu svetsare till deras nya verkstad med start i dec-jan. Placeringsort är Smedjebacken. Arbetet är förlagt på dagtid och skift.

Din profil

Vi söker dig med:
  • Erfarenhet inom svetsning, gärna med kompletterande utbildningar/erfarenheter.
  • Erfarenhet av MIG/MAG/TIG svetsning.
  • Goda kunskaper i ritningsläsning.
Du har gärna truck-,travers och aktiva svetsarprövningar. Som person är du noggrann, ansvarstagande och har lätt för att samarbeta. Arbetet kräver att du kan arbeta strukturerat och systematiskt.

Du trivs att arbeta i team men samtidigt tar initiativ och driver på ditt eget arbete. Du strävar alltid efter att vara produktiv och samtidigt kvalitetsfokuserad. Att arbeta noggrant och alltid leverera kvalitet är en självklarhet för dig.
B-körkort och egen bil är ett krav.
Är du intresserad av att lära dig programmering av svetsrobotar eller redan har erfarenhet är det ett plus.
Arbetsprov kommer att genomföras.

Ansökan

Vi kommer att intervjua löpande och platserna kommer att tillsättas när vi hittat rätt kandidater.

Arbetet som konsult på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Ansök via clockworkpersonal.se sista ansökningsdag är 30 november.

Du är varmt välkommen att kontakta Jan Henriksson via jan.henriksson@clwork.se om du har några frågor.
Mer info
Kontaktperson Jan Henriksson
Telefon 0733512723
Område Fagersta
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se