Industrimekaniker till Fagersta Stainless

Industrimekaniker till Fagersta Stainless

Fagersta Stainless växer och söker nu industrimekaniker till avdelningen för underhåll. Har du tidigare erfarenhet från industrin som mekaniker? Är du en strukturerad problemlösare som trivs i en miljö där du får ta eget ansvar? Då ska du söka tjänsten hos Fagersta Stainless!

Om tjänsten
Tack vare en företagshistoria som började redan 1873 är Fagersta Stainless AB idag en av världens ledande tillverkare av rostfri valstråd och dragen tråd. På Fagersta Stainless arbetar idag ca 250 personer. Företaget är tillräckligt stort för att ha en organisation med alla viktiga positioner och ger möjlighet till personlig utveckling och nya utmaningar. Samtidigt är det tillräckligt litet för att kunna ha korta beslutsvägar och flexibilitet. Förutom den starka hemmamarknaden jobbar företaget med marknader över hela världen.

Fagersta Stainless underhållsavdelning söker en industrimekaniker till mekanikergruppen där du kommer att arbeta, både självständigt och tillsammans med övriga mekaniker, med mekaniskt underhåll inom företagets samtliga produktionsavsnitt. Som industrimekaniker hos Fagersta Stainless arbetar du med såväl förbyggande som planerat och akut underhåll.

Du har ofta ett nära samarbete med dina kollegor i mekanikergruppen för att tillsammans komma överens om de prioriteringar som ska göras men du kommer också i stor utsträckning ha kontakter med övrig produktionspersonal i samband med genomförandet av underhållsarbetet.

Arbetstiden är i dagsläget förlagd till dagtid, 07:00-15:45 med flextid. Skiftgång kan dock bli aktuellt.

Om dig
Vi söker dig som minst har ett par års erfarenhet från arbete som industrimekaniker eller har relevant mekanikerutbildning. Vi ser gärna att du har lagermonteringskunskap, god kunskap inom hydraulik och pneumatik samt har tidigare erfarenhet från MMA, MIG och MAG-svetsning. Det är även mycket meriterande om du har kunskaper från NC-styrd svarvning och fräsning.

För att lyckas i rollen tror vi att du är ansvarstagande och noggrann i ditt arbetssätt. Du är en positiv person som har lätt för att samarbeta i olika arbetsgrupper och förstår vikten av flexibilitet. Fagersta Stainless eftersträvar en organisation som präglas av mångfald. Vi ser därför gärna sökande i olika ålder, kön och etnicitet. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlighet så att vi kan skapa dynamiska grupper.

Om anställningen
Fagersta Stainless har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas därför av Adecco. Anställningen sker direkt hos Fagersta Stainless och är en tillsvidareanställning på heltid. Som anställd hos Fagersta Stainless har du bl.a. tillgång till friskvårdsbidrag, förmånsportalen och en del andra förmåner som flexibla arbetstider.

Om ansökan
Tillsättningar av tjänsterna ska ske så snart som möjlöigt och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök". Ange gärna vilken tjänst du är intresserad av.

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Ulrika Struve, tel: 023-70 55 96 eller ulrika.struve@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel.: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Mekaniker, Fagersta, Stainless, Fagersta Stainless
Mer info
Kontaktperson Ulrika Struve
Telefon 023-70 55 96
Område Fagersta
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 jan (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.