Fårbo Mekaniska söker fräsare och gnistare

Fårbo Mekaniska söker fräsare och gnistare

Om företaget

Fårbo Mekaniska AB är en modern mekanisk verkstad placerad i Fagersta. De är en legotillverkare som tillverkar allt från de enklaste detaljerna till avancerad finmekanik, från stora serier till enstycksdetaljer. De flesta kunderna finns i närområdet men företaget expanderar ständigt och levererar idag över hela världen. Fårbo Mekaniska har sedan övertaget 2005 växt till 40 anställda och en omsättning på ca 75 miljoner kronor. Produktionen präglas av engagemang, flexibilitet och korta ledtider. Företagets maskinpark består av 78 svarvar, fräsar och gnistar som arbetar med hjälp av den bästa personalen som alltid gör sitt yttersta för att producera produkter i världsklass!

För mer information om företaget, läs gärna vår broschyr.

https://www.sebroschyr.se/FarboMekaniska/MailView/

Dina arbetsuppgifter

Fårbo Mekaniska utökar sin kapacitet och vill bredda personalstyrkan med erfaren personal. Vi söker dig som har erfarenhet av gnistning/laserbearbetning eller erfarenhet av CNC-fräsning.

I det dagliga arbetet som gnistare ingår löpande körning efter tillverkningsorder i våra Fanuc trådgnistar samt i vår hålgnist, samt även programmering och laserbearbetning.

Som CNC-operatör/fräsare kommer du arbeta i vår nybyggda fräsavdelning med styrsystemen Heidenhain, Mazatrol, och Haas. Arbetsuppgifterna består av programmering, ställa, rigga, byte av verktyg, kontroll samt mätning av detaljer. Produktionen består till stor del av legotillverkning, främst av enstyckskaraktär och korta serier.

Din profil

Till tjänsten som gnistare söker vi dig som är driven, noggrann och har ett högt kvalitetstänk samt tycker om att jobba självständigt. Vi tror att du genom din fleråriga vana av tillverkningsindustri och ritningsläsning kan lära dig köra samt programmera och ställa trådgnistarna för de olika jobben. Har du kunskap inom området är det meriterande.

Till tjänsten som CNC-operatör/fräsare söker vi dig som har 5-7 års erfarenhet av att ha arbetat som CNC-operatör, med fräsning. Du är van att ställa, rigga, byta verktyg samt kontrollera och mäta bearbetade detaljer. Vi ser även att du har erfarenhet av ritningsläsning. Programmeringskunskaper i Heidenhain, Mazatrol, Haas är meriterande. B-körkort är ett krav.

Vi samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering. Välkommen att registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se senast 22 december. Urval av ansökningar kommer ske löpande, tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt person. För ytterligare information kontakta gärna konsultchef Jimmy Lindberg tel: 073-3512774
Mer info
Kontaktperson Jimmy Lindberg
Telefon 073-3512774
Område Fagersta
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 dec 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se