Fårbo Mekaniska söker CNC operatörer

Fårbo Mekaniska söker CNC operatörer

Om företaget

Fårbo Mekaniska AB är en modern mekanisk verkstad placerad i Fagersta. De är en legotillverkare som tillverkar allt från de enklaste detaljerna till avancerad finmekanik, från stora serier till enstycksdetaljer. De flesta kunderna finns i närområdet men företaget expanderar ständigt och levererar idag över hela världen. Fårbo Mekaniska har sedan övertaget 2005 växt till 40 anställda och en omsättning på ca 75 miljoner kronor. Produktionen präglas av engagemang, flexibilitet och korta ledtider. Företagets maskinpark består av 78 svarvar, fräsar och gnistar som arbetar med hjälp av den bästa personalen som alltid gör sitt yttersta för att producera produkter i världsklass!

För mer information om företaget, läs gärna vår broschyr.

https://www.sebroschyr.se/FarboMekaniska/MailView/

Dina arbetsuppgifter

Fårbo Mekaniska utökar sin kapacitet och vill bredda personalstyrkan med erfaren personal. Vi söker dig som har erfarenhet av CNC-svarvning.

I det dagliga arbetet som operatör ingår löpande körning efter tillverkningsorder i våra Okuma maskiner.

Arbetsuppgifterna består även av ritningsläsning och mätning av detaljer. Produktionen består till stor del av legotillverkning, främst av enstyckskaraktär och korta serier.

Din profil

Till tjänsten som CNC-operatör söker vi dig som har tidigare erfarenhet av robotar och automation samt att du har arbetat i en mekanisk verkstad.

För att passa in i rollen är du självgående och trivs med självständigt arbete. Eftersom kvalitet är en av våra viktigaste ledord ser vi det som en självklarhet att noggrannhet och kvalitet är grunden för ditt arbetssätt. Du kommer få ta ett stort ansvar för att säkerställa produktionen av detaljerna och ser därför att du är ansvarstagande och målinriktad.
B-körkort är ett krav.

Ansökan

Vi samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering. Välkommen att registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se senast 14 maj. Urval av ansökningar kommer ske löpande, tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt person. För ytterligare information kontakta gärna konsultchef Jimmy Lindberg tel: 073-3512774 eller Julia Lindström tel: 073-3512766.
Mer info
Kontaktperson Jimmy Lindberg
Telefon 073-3512774
Område Fagersta
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 14 maj 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se