Säljledare Kolonial Coop Fagersta

Säljledare Kolonial Coop Fagersta

Vi söker dig som har inspirationen och engagemanget för att vara med och driva, leda och utveckla vår kolonialavdelning. Vi ser att du som söker har ett servicetänk i toppklass, ett tydligt ledarskap och med stolthet och glädje levererar det bästa kundbemötandet samt ett brinnande intresse för mat och försäljning.

Som person gillar du att ha många bollar i luften, arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i att hantera stressiga situationer. Vi värdesätter att du är serviceinriktad, kreativ och har ett stort engagemang och positiv inställning till arbetet.

Din roll som säljledare innebär att du är en förebild för dina medarbetare och tycka det är roligt att leda och motivera andra. Tillsammans med ditt team ska du varje dag erbjuda våra kunder en fräsch, inspirerande och säljande butik där du är den naturliga ledaren som visar vägen framåt. För att lyckas i rollen som säljledare måste du ha lätt för att kommunicera, vara tydlig i ditt ledarskap och ha ett coachande och stöttande förhållningssätt gentemot dina medarbetare.

Du kommer arbeta aktivt med ekonomiska nyckeltal, ansvara för rutiner och arbetssätt samt följa upp försäljning gentemot budget. Som säljledare sitter du även med i butikens ledningsgrupp där ni tillsammans arbetar för butikens ständiga utveckling.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas.

Vill du veta mer om tjänsten ta kontakt med butikschef My Hemming 010-741 15 61

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 24 mars 2019. Rekryteringsprocessen sker löpande, så ansök redan idag! Ansök via coopmitt.se
Mer info
Kontaktperson My Hemming
Telefon 010-741 15 61
Område Fagersta
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 mars (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.