Programmerare med monteringsvana

Programmerare med monteringsvana

Dina arbetsuppgifter

Vi söker för kunds räkning en person som kommer jobba med programmering av datoriserade verktygsskåp. Montering, installation samt utbildning på svenska och engelska ingår också i dina arbetsuppgifter. I denna tjänst förekommer resor inom Norden.

Din profil

Vi söker dig som är tekniskt kunnig inom data och viss programmering. Vidare har du praktisk erfarenhet sedan tidigare, gärna från montering inom industri. Det är ett krav att du kan prata både svenska och engelska obehindrat då utbildning, och support över telefon och mail förekommer på båda språken. Vi ser att du känner dig bekväm med att hålla i presentationer på teknisk engelska och har tidigare erfarenhet av Excel och Powerpoint.

Som person är du ansvarstagande, flexibel och duktig på att hitta på lösningar.

Tjänsten är en visstidsanställning med chans till förlängning och övertag av kund.

Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Tillsättning av tjänsten kommer ske så fort vi hittat rätt kandidat så sök redan idag! Sista ansökningsdag är 2018.06.24.
För frågor om tjänsten, kontakta konsultchef Angelica Carlsson på 073-3512704. Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se.
Mer info
Kontaktperson Angelica Carlsson
Telefon 073-3512704
Område Fagersta
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se