Metallurgiska kontrollanter till internationell kund i Fagersta

Metallurgiska kontrollanter till internationell kund i Fagersta

Om företaget

Varför ska du välja Clockwork?
Som anställd på Clockwork har du möjligheten att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. Många av våra uppdrag erbjuder möjlighet till förlängning hos våra kunder. Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt, därför får du en nära och personlig kontakt med din Konsultchef.

Dina arbetsuppgifter

Som metallurgisk kontrollant har du ett varierande arbete där du ansvarar för att bereda och analysera inkomna prover både från produktionen och från R&D. Arbetet innebär flera olika arbetsmoment och involverar olika analysmetoder, en stor del av tiden används till att studera proverna i mikroskop. Du har ett nära samarbete med företagets tekniker för att får fram bästa möjliga resultat. Samverkan med angränsande produktionsavsnitt ingår i ditt dagliga arbete.

Tjänsten är ett längre konsultuppdrag med tillsättning snarast möjligt. Arbetsformen är kontinuerligt 2-skift.

Din profil

Vi söker dig som gått ett tekniskt eller naturvetenskapligt gymnasium, alternativt har en utbildning inom processteknik. Det är en fördel om du har erfarenhet från arbete i labbmiljö, pulvertillverkning eller processindustri. I den här rollen är det viktigt att du behärskar både svenska och engelska. Besitter du även god mikroskopvana anses det som meriterande.

Det här är ett jobb för dig som är arbetsvillig, kvalitetsmedveten och som trivs med självständigt arbete. Din analytiska förmåga i kombination med din flexibilitet tillåter dig att se både förbättringar och förändringar. Ditt tålamod gör att du noggrant och säkert driver ditt arbete framåt.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan via clockworkpersonal.se

Om du har frågor kring processen får du gärna höra av dig till Jimmy Lindberg via e-post jimmy.lindberg@clwork.se alternativt Julia Lindström via e-post julia.lindstrom@clwork.se. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Mer info
Område Fagersta
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Forskning & Utveckling
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 14 maj 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se