Dina arbetsuppgifter

Inför hösten söker vi dig som är HR-generalist/specialist och vill jobba i Fagersta med omnejd. Som HR-generalist/specialist är du en del av HR avdelningen och du kommer ha ett nära samarbete med chefer och övrig personal på avdelningen. Dina arbetsuppgifter kan komma att bestå av arbetsmiljöfrågor, arbetsrätt, rehabiliteringsstöd, rekryteringar samt övriga personalfrågor. Du förväntas vara sakkunnig inom arbetsrättsliga frågor och kan även komma att arbeta löpande med övrig personaladministration.

Din profil

Vi söker dig som har en högskoleutbildning eller motsvarande med inriktning mot personal-och arbetslivsfrågor alternativt arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig. Du har arbetat flera år med administration inom personalområdet och det är meriterande om du har erfarenhet av HR-system eller rekryteringsverktyg så som personlighetstester.

Som person är du är noggrann, strukturerad och tar ett stort personligt ansvar. Du är serviceinriktad, självgående och tycker om ett högt och varierande arbetstempo. Du kan hantera obekväma situationer så som missförstånd och andra motgångar på ett professionellt sätt.

Arbetet som konsult på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Urval av ansökningar kommer påbörjas i mitten/slutet av augusti och pågå löpande under hösten.

Om du funderar på något är du varmt välkommen att kontakta Anna Eriksson Viberg via mail anna.eriksson.viberg@clwork.se eller Emelie Olivesten, emelie.olivesten@clwork.se. Svar på inkommande mail kommer eventuellt dröja något under sommaren men alla sökande kommer få återkoppling i höst.
Mer info
Kontaktperson Anna Eriksson Viberg
Telefon 0733512765
Område Fagersta
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se