Borrassistent

Borrassistent

BergVärmeBorrarn utför borrningsarbeten för bergvärme, vattenbrunnar och entreprenad. Nu söker vi en händig, social och flexibel person som kan assistera vid våra borrarbeten.

Du behöver inga speciella förkunskaper inom borrning utan vi lär gärna upp dig som har ett intresse av ett varierat jobb där du får vara utomhus mycket. Du måste ha körkort med BE-behörighet och helst ser vi att du har C eller CE. I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

  • Hjälpa till vid borrarbetet
  • Hämta och transportera material från vårt lager till arbetsplatser

Tjänsten är 100 % med traktamente. Det finns bra möjligheter att utvecklas inom företaget. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och familjeförhållanden som medger resor och flexibla arbetstider.

Vill du bli en del av vårt tighta gäng? Hör av dig!
Mer info
Kontaktperson Stefan Svensson
Telefon 073-3378053
Email Mejla Stefan Svensson
Område Fagersta
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BergVärmeBorrarn grundades 2003, ett familjeföretag som strävar efter att vara Norra Mälardalens och Bergslagens mest uppskattade borrningsföretag.

Vår profession är borrning för bergvärme och vatten. Vår målsättning är professionell utrustning, kunniga medarbetare och nöjda kunder. Vi känner stolthet över vårt arbete och strävar efter effektivitet. Vi satsar järnet, och har kul tillsammans.