Bilförsäljare

Bilförsäljare

Är du energisk, målinriktad och har ett inre driv? Gillar du utmaningar och har du ett genuint intresse för kundservice och försäljning? Då är det kanske dig vi söker! Bilia satsar på tillväxt och vill nu stärka upp vårt team i Fagersta med en säljare. Vi erbjuder dig ett spännande arbete och ger dig chansen att utvecklas och vara med på vår framgångsresa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som bilförsäljare arbetar du självständigt efter våra försäljningsprocesser - från första kontakten med kund till leverans av bilen. Dina kunder är både privatpersoner och företag, du kommer även ansvara för mindre företagskonton. Till din hjälp har vi moderna IT system som även är ett bra hjälpmedel för att du ska lyckas i ditt proaktiva arbete. Du ingår i en grupp säljare som bearbetar kunder både i bilhallen och ute på fältet.

Kompetenskrav
Vi ser att du minst har en gymnasieutbildning och gärna god förståelse för affärsekonomi. Eftergymnasial utbildning inom försäljning och marknadsföring är meriterande samt ett krav att du har flerårig erfarenhet från försäljning av kapitalvaror eller tjänster. Du har goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift samt innehar B-körkort. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Personliga egenskaper
Som person är du driven och trivs med att jobba efter uppsatta mål samtidigt som du har ett brinnande intresse för att göra affärer och ett gott affärsmannaskap. Du sätter alltid kunden i fokus och är professionell och trevlig i ditt kundbemötande. Du är en god kommunikatör som har lätt för att prata med alla typer av kunder. Du är strukturerad och ordningsam samtidigt som du trivs med ett högt arbetstempo.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid i Fagersta. Du arbetar efter ett rullande schema där helgtjänstgöring ingår. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef. Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Peter Fredriksson
Telefon 010-497 29 23
Område Fagersta
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 5 feb 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 5 000 medarbetare på 134 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2019 omsatte Biliakoncernen cirka 30 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.