Redovisningsekonomer till kommande uppdrag

Redovisningsekonomer till kommande uppdrag

Har du några års erfarenhet av ekonomi och vill utvecklas inom området? Vi på Adecco söker nu drivna och noggranna redovisningsekonomer till framtida uppdrag hos våra kunder.

Om tjänsten
Som Redovisningsekonom kan din vardag komma att variera beroende på vilket företag och avdelning ditt uppdrag utförs på. Våra kunder återfinns bland stora internationella företag, och små företag där man får se mer av helheten.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Löpande bokföring och momsrapportering.
  • Avstämningar och periodiseringar.
  • Bokslut och årsredovisning.
  • Delta i och driva delar av budgetarbetet.
  • Hantera skattedeklarationer och avgifter.
  • Övriga arbetsuppgifter som är vanligt förekommande på en ekonomiavdelning.
Om dig
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du bör ha tidigare erfarenhet av att självständigt arbeta med redovisning, dels med det löpande arbetet och dels med bokslut. Eftersom våra kunder söker konsulter med varierande erfarenheter söker vi både dig som är relativt nyexaminerad och dig som har mångårig erfarenhet.

Vidare ser vi att du trivs i en drivande roll där du får ta ansvar för att få saker gjorda. Du värderar ett gott samarbete, besitter en god kommunikationsförmåga samt har lätt för att lära dig nya system och arbetsuppgifter. Vidare är du noggrann, flexibel och brinner för att göra ett gott arbete. Har du även kunskaper inom M3 anses det som meriterande.

Viktigt för tjänsten är:
  • Besitter en god allmän datorvana, i synnerhet Excel och har erfarenhet från olika ekonomisystem.
  • Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi.
  • Behärskar såväl engelska som svenska i både tal och skrift.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Att arbeta som Konsult hos Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco, men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande Konsult innebär att man blir anställd av Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Genom att arbeta som konsult hos oss får du snabbt konkurrenskraftiga erfarenheter samtidigt som du får möjlighet till kontinuerlig utveckling inom ditt kompetensområde. Dessutom kan du fortsätta att bygga upp ditt professionella nätverk av värdefulla kontakter.

Som Konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Julia Lindström via Adecco 0223-652053 alt. julia.lindstrom@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Redovisningsekonom, Financial Controller, Financial Analyst, Ekonomi, M3, Adecco, Fagersta
Mer info
Område Fagersta
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 3 feb 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.