Projektledare till Sandberg & Söner

Projektledare till Sandberg & Söner

Har du erfarenhet av projektledning och vill jobba med maskinbearbetning i världsklass, då har Sandberg & Söner den rätta tjänsten för dig!

Om tjänsten
Som projektledare har du ansvar för att koordinera större kundprojekt så att de tillverkas och monteras i rätt tid och levereras till våra kunder både i Europa och USA.

I din roll som Projektledare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära att du styr, leder och koordinerar:
 • Kontakter med kunder och leverantörer i hela världen
 • Ritningar och versioner
 • Logistik och inleveranser
 • Slutmontage
 • Administration
Du kommer att jobba nära våra kunder för att ge bästa möjliga service. Tjänsten innebär därför en del resor för att besöka både kunder och leverantörer.

Tjänsten innebär att du kommer få ett helhetsgrepp om hela leveransprocessen från inköp av komponenter till färdig produkt.

Om dig
Vi söker dig med akademisk bakgrund och som har erfarenhet av inköp, försäljning och förhandling. Förmodligen har du också erfarenhet av hur stora företag fungerar.

Viktigt för tjänsten är:
 • God kommunikativ förmåga och vana att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska
 • Noggrannhet
 • Nyfikenhet på ny teknik
 • Vilja att utvecklas
 • God samarbetsförmåga
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Sandberg & Söner
Sandberg och Söner i Fagersta är ett modernt ingenjörsföretag med stor kapacitet för tillverkning och legobearbetning av enskilda delar, komponenter, system och kompletta maskiner.

Vi arbetar inom områden där höga krav och precision är i fokus, som till exempel medicinteknik, marin-, offshore-och fordonsindustrin.
Företaget jobbar alltid ur ett miljöperspektiv och söker ständigt att minska miljöbelastningen genom ökad återvinning och effektivt miljöskydd.

Om anställningen
Sandberg & Söner har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Sandberg & Söner erbjuder dig:
 • Goda arbetsvillkor
 • Konkurrenskraftig ersättning
 • Utbildning och kompetensutveckling
Om ansökan
Tjänsten har start omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
 • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
 • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
 • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
 • Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Annika Joelsson via 0223 - 65 20 53

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Upprepning av titel, Alternativa förslag till titeln, Bransch/Kategori, Geografisk placering, Affärssystem, Kundnamn, Adecco
Mer info
Område Fagersta
Yrkesroll Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 13 juli (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.