Orderadministratör/kundsupport till Industriföretag

Orderadministratör/kundsupport till Industriföretag

Trivs du att arbeta med kundkontakter och har erfarenhet av orderhantering? Kan du börja på ett nytt uppdrag omgående? Då har vi jobbet för dig! Vi på Adecco erbjuder nu ett spännande uppdrag som orderadministratör hos en av våra kunder i Fagersta!

Om tjänsten
I rollen som orderadministratör/supportmedarbetare kommer du att arbeta med varierande administrativa arbetsuppgifter och ge support till kunder per telefon och post.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära:
  • Orderadministration, registrering
  • Lager- och orderhantering
  • Retur- och reklamationshantering
  • Kundsupport
Om dig
Vi söker dig som tidigare har arbetat med liknande arbetsuppgifter inom orderhantering, kundsupport eller som administratör. För att lyckas i rollen behöver du känna dig bekväm i en utåtriktad roll där du dagligen har många kontakter med kunder direkt via telefon och e-post. Som person är du noggrann, effektiv, engagerad och serviceminded. Du är också lösningsorienterad och ser hellre möjligheterna än hindren. Du behöver även känna dig trygg i att kommunicera på såväl svenska som engelska, gärna även tyska.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som orderadministratör är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt. Till att börja med är uppdraget till i höst. För rätt person finns stora möjligheter till förlängning eller att tjänsten övergår till en anställning direkt hos kunden. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Ulrika Struve via 023-70 55 96 alt. ulrika.struve@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Administration, orderadministration, administratör, orderadministratör, kundtjänst, konsult, tjänsteman, innesälj
Mer info
Kontaktperson Ulrika Struve
Telefon 023-70 55 96
Område Fagersta
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 20 apr 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.