Erfaren CNC-operatör med programmeringsvana

Erfaren CNC-operatör med programmeringsvana

Behärskar du programmering och inställningar av CNC-maskiner från grunden och har vana med programmering. Då ska du söka till oss!

Om tjänsten
I arbetet som CNC-operatör hos oss kommer du främst att arbeta med en- eller tvåstyckestillverkning i en CNC-styrd fräs. Du arbetar självständigt med programmering efter ritning - där du själv programmerar och ställer maskinen från uppstart till färdig produkt. Du ansvarar för att noga förbereda, övervaka och kontrollera maskinen samt utföra mätning och slutkontroll av den färdiga detaljen. Vid programmering av mer omfattande program kommer du ha hjälp av produktionstekniker som avlastar och bistår med programmeringen. Hos vår kund arbetar du i första hand med styrsystemen Heidenhain, Siemens och Mazatrol. Eftersom du många gånger arbetar med småskalig produktion av såväl nya som äldre produkter innebär arbetet en stor variation och dagliga utmaningar! Som CNC-operatör hos oss kommer du ingå en arbetsgrupp med erfarna kollegor som har en bred kunskap och ett stort praktiskt kunnande. Arbetet som CNC-operatör innebär skiftgång.

Om dig
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet från arbete med självständig programmering av CNC-maskiner. Din tidigare erfarenhet av arbete med fräsning och CNC-tillverkning kommer att ge dig trygghet och förståelse för det dagliga arbetet. Truck- och traverskort är meriterande och önskvärt för tjänsten. Det här är ett jobb för dig som är självgående, noggrann och som trivs med eget ansvar i arbetet!

Viktigt för tjänsten är:
  • erfarenhet av programmering av CNC-styrd fräs
  • erfarenhet av Heidenhain och Siemens
  • en kunskapsnivå motsvarande minst grönt certifikat
  • möjlighet att arbeta skiftgång
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som CNC-operatör är ett konsultuppdrag med start omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Annika Joelsson via 0223 - 65 20 53.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
CNC Operatör, CNC, Adecco
Mer info
Område Fagersta
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 20 juni (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.