CNC-operatör till Industriföretag

CNC-operatör till Industriföretag

Är du en noggrann CNC-operatör med erfarenhet från svarvning och redo för nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig!

Om tjänsten
Som CNC-operatör ingår du i ett team som består av både maskinoperatörer och svetsare. Du kommer att arbeta självständigt med att ställa maskinen, producera och kontrollera detaljer. Du kommer arbeta mycket på egen hand även om du har kollegor nära till hands.

Vi söker en CNC-operatör som innehar kunskaper av svarvning i styrd maskin. För att lyckas med dina arbetsuppgifter är det viktigt att du har goda kunskaper inom ritningsläsnings samt erfarenhet av att arbeta i hela bearbetningsprocessen. Du besitter även hög kunskap i att arbeta med olika material.

Vidare ser vi att du är ansvarsfull, noggrann och plikttrogen. Din vilja att hålla ordning och reda på din arbetsplats kommer att vara uppskattat. Samarbetsvilja och att upprätthålla goda relationer till arbetskamrater är en självklarhet för dig. Du hjälper gärna dina kollegor med diverse arbetsuppgifter när det behövs.

Har du erfarenhet av fräsning anses det som meriterande.

Viktigt för tjänsten är:
  • Tidigare erfarenhet av svarvning i styrd maskin
  • Körkort och tillgång till bil
  • Talar och skriver obehindrat på svenska
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som CNC-operatör är ett konsultuppdrag med tillsättning snarast möjligt.

Som Konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Att arbeta som Konsult hos Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco, men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande Konsult innebär att man blir anställd av Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Julia Lindström via 0223-65 20 53 alt. julia.lindstrom@adecco.se.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
CNC-operatör, Svarv, Fräs, Adecco, Fagersta, Norberg, Smedjebacken, Hedemora, Avesta
Mer info
Område Fagersta
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 27 nov 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.