Hoppa till innehåll

INTERNATIONELL SÄLJARE TILL DAHRÉN SWEDEN AB

Söker du möjligheten att sälja i Europa och driva framgång i ett dynamiskt bolag? Har du en passion för att utveckla affärsmöjligheter, bygga starka internationella relationer och driva tillväxt, då ska du inte missa denna chans! Dahrén Sweden AB fortsätter att växa och behöver nu utöka sin verksamhet med en Internationell Säljare. Läs mer nedan och sök direkt!

Din vardag

Vi söker en passionerad och erfaren säljare som kommer att spela en central roll i vår internationella expansion. Som Internationell Säljare kommer du att vara nyckeln till att öka vår globala räckvidd och bygga långsiktiga affärsrelationer med potentiella kunder samt utveckla våra befintliga kunder. Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvara för framgångsrik försäljning av våra produkter och tjänster globalt
  • Proaktivt prospektera och identifiera nya marknader och potentiella kunder internationellt
  • Genomföra effektiva förhandlingar av avtal, prissättning och villkor
  • Bygga och upprätthålla starka, långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners
  • Arbeta nära säljteamet och produktionen för att säkerställa hög kundnöjdhet
  • Delta i internationella mässor och evenemang för att marknadsföra Dahrén Sweden AB
Vem är du?

Du ska ha dokumenterad erfarenhet av försäljning inom industrisektorn, gärna med internationella inslag. Du har en stark förmåga att förhandla och sluta avtal samt kunskap om tekniska produkter och industrikonstruktion. Mycket god kommunikationsförmåga, både skriftligt och muntligt, på svenska och engelska är ett krav för tjänsten. Ytterligare språkkunskaper ses som meriterande för tjänsten. Som person är du social, resultatorienterad och självgående. Du trivs med en varierande vardag där du når framgång tillsammans med ditt team. I rollen ingår det frekventa resor i Europa.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar företaget med Nexer Recruit, får du tjänsten kommer du att anställas av företaget. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Stefan Larsson på telefonnummer: 073-084 68 16 eller via e-post: stefan.larsson@nexergroup.com Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2023-11-05.

Om företaget

Dahrén är en ledande global leverantör av lösningar för lindning av koppar och aluminium. Med anläggningar i Sverige och Polen samt säljkontor i Tyskland erbjuder vi ett komplett högkvalitativt produktsortiment för en världsomspännande marknad. Med djup kunskap, lokal närvaro och betydande kapacitet och flexibilitet - kan vi hantera komplexa, kundspecifika beställningar och erbjuda en ledande service- och supportorganisation.

Tillsammans med våra systerbolag täcker vi hela processen från råvara till kundansökningar. Vi har full kontroll över produktions- och logistikkedjan, vilket säkerställer punktliga leveranser och precisionskvalitet.

Vi är en del av Liljedahl Group, som är en familjeägd företagskoncern med sju helägda innehav: Elcowire Group, Dahrén Group, Hörle Wire Group, Pronect, Finnvedens Lastvagnar, Finnvedens Bil och Liljedahl Group Fastigheter. Liljedahl Group är även huvudägare i Bufab AB (publ). Koncernen har en årlig omsättning på cirka 19 miljarder SEK och 1 500 anställda globalt. Mer information på www.liljedahlgroup.comNexer Recruit logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
15 jan. 2024 (48 dagar kvar)
Område
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Nexer Recruit är specialister på rekrytering. Alltid med människan i fokus. Söker du medarbetare som kan lyfta din verksamhet till nästa nivå? Eller är du ute efter nya utmaningar och vill vidare i din karriär? Vi skapar möjligheter för just er att mötas. Den perfekta matchen. Genom att vi är en del av Nexer befinner oss mitt i teknikutvecklingens centrum. Det gör oss till en pålitlig partner för att säkra spetskompetensen. Kunskapen som våra rekryteringskonsulter besitter i kombination med vårt unika nätverk ger oss möjlighet att snabbt hitta optimala matchningar, även till specialiserade roller. Med stort engagemang hjälper vi våra kunder att rekrytera toppkandidater med rätt kompetensprofil, men också sätta strategin för framtida rekryteringar. Vi gör våra kunder redo att möta morgondagen, så att de kan navigera utmaningarna och prospektera möjligheterna som kommer med vår samtids snabba tekniska landvinningar. Strategisk rekrytering på högsta nivå helt enkelt. Med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Skövde, Borås och Helsingborg är vi din lokala rekryteringspartner med global räckvidd.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Hudiksvall
Data & IT
Företagslogga
Södertälje
Data & IT
Företagslogga

Liknande Jobb