Hoppa till innehåll
Vi växer och behöver nu fler duktiga och engagerade medarbetare! Vill du jobba med ett gött gäng och på ett företag som expanderar och fokuserar på framtidens lantbruk- och skogsmaskiner? Tveka inte med din ansökan!

Huvudsaklig arbetsuppgift:
Arbetsuppgifterna består i att svetsa ihop stålkonstruktioner för våra maskiner, så som redskapsadaptrar för frontlastare, kärror till traktorer och grävmaskiner, vedmaskiner och skogsvagnar. Svetsmetoden är MAG och sker i svart stål.

Fixturer används men kunskaper kring ritningsläsning är ett måste.

Personlighet:
För att passa för tjänsten är dina personliga egenskaper mycket viktiga. Du är strukturerad och målinriktad. Du har lätt för att jobba med andra men även jobba självständigt. Du jobbar med högt tempo men bibehåller en hög kvalité.

Bakgrund:
  • Du har relevant teknisk utbildning eller erfarenhet
  • Arbetslivserfarenhet som svetsare inom samma svetsmetod
  • Du har erfarenheter av ritningsläsning
  • Meriterande är branscherfarenhet, dvs tillverkning av produkter för lantbruk, skogsbruk eller entreprenadmaskiner men inget måste
  • Erfarenhet av arbete med lean och 5S är meriterande
Ytterligare upplysningar lämnas av Kristian Jonsson, VD, tel 0512-295 53. Din ansökan vill vi ha senast den 25 mars, urval görs löpande. Ansökan mejlas till: kristian.jonsson@balaagri.se
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 juli 2023 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bala Agri AB är ett verkstadsföretag i kraftig expansion som utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter för kunder inom lantbruks- och entreprenadsektorn och vi omsätter cirka 90 Mkr. Våra huvudprodukter är traktorkärror/vagnar, vedmaskiner och produkter för djurhållning samt för entreprenadmarknaden. Produkterna säljs genom rikstäckande återförsäljarnät i Norden. Vi förfogar över moderna och ändamålsenliga produktionsresurser i Nossebro och vi har en mycket engagerad och kunnig personal. Vi investerar mycket i nyutveckling av våra produkter och vi tror starkt på att moderna produkter med mervärde för kunden ger oss konkurrensfördelar. 2018 förvärvar Bala Agri Vreten AB och därmed utökas sortimentet även med skogsvagnar, vägsladdar och utrustning för travsportsanläggningar.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare